ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναμένονται 5.000 τουρίστες με 7 κρουαζιερόπλοια

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Κούιν Ελίζαμπεθ κρουαζιερόπλοιο

Πε­ρισ­σό­τε­ροι από 5.000 του­ρί­στες «της μιας ημέ­ρας» ανα­μέ­νο­νται την ερ­χό­με­νη Τε­τάρ­τη, 23 Σε­πτεμ­βρί­ου με επτά κρουα­ζιε­ρό­πλοια που θα κα­τα­πλεύ­σουν στο λι­μά­νι της Ρόδου.

Πρό­κει­ται για τα κρουα­ζιε­ρό­πλοια «Crystal Serenity» «Riviera» – «Celestyal Odyssey», « Celestyal Olympia», «Louis Cristal», «Louis Aura» και «Artemis» που ανα­μέ­νο­νται νωρίς το πρωί την επό­με­νης Τε­τάρ­της στη Ρόδο.

«Εί­μα­στε σε φάση προ­ε­τοι­μα­σί­ας για τους κα­τά­πλους επτά εντυ­πω­σια­κών κρουα­ζιε­ρό­πλοιων στο του­ρι­στι­κό λι­μά­νι της Ρόδου. Του­λά­χι­στον ο θα­λάσ­σιος του­ρι­σμός εξε­λίσ­σε­ται πολύ καλά και απο­δί­δει σε αφί­ξεις και σε έσοδα στο νησί», δή­λω­σε ο προϊ­στά­με­νος του τμή­μα­τος Ασφα­λεί­ας Λι­μέ­να κ. Πα­να­γιώ­της Ντό­κος.

Από το Λι­με­ναρ­χείο Ρόδου και το τμήμα Ασφα­λεί­ας Λι­μέ­να θα λη­φθούν όλα τα απα­ραί­τη­τα μέτρα ασφα­λεί­ας για την ασφα­λή δια­κί­νη­ση των του­ρι­στών που θα αφι­χθούν στο νησί με τα κρουα­ζιε­ρό­πλοια

«Ανάσα» στην αγορά έδω­σαν εξάλ­λου την πε­ρα­σμέ­νη Τε­τάρ­τη, 16 Σε­πτεμ­βρί­ου, οι 7.307 επι­σκέ­πτες «της μιας ημέ­ρας» που αφί­χθη­σαν στη Ρόδο με τα κρουα­ζιε­ρό­πλοια «Celestyal Odyssey», «Celebrity Reflection», «Celestyal Olympia», «Louis Cristal» και « Celebrity Constellation».

Χθες με το κρουα­ζιε­ρό­πλοιο Ocean Majesty αφί­χθη­σαν στη Ρόδο 180 του­ρί­στες «της μιας ημέ­ρας».

Στις ημέ­ρες που απο­μέ­νουν έως το τέλος Σε­πτεμ­βρί­ου θα πραγ­μα­το­ποι­η­θούν οι ακό­λου­θοι κα­τά­πλοι κρουα­ζιε­ρο­πλοί­ων:

20 Σε­πτεμ­βρί­ου: Ocean Majesty

21 Σε­πτεμ­βρί­ου: Aegean Odyssey

22 Σε­πτεμ­βρί­ου: Salamis Filoxenia – Costa Pacifica-Wind Star- Emerald Princes- Aegean Paradise

23 Σε­πτεμ­βρί­ου: Crystal Serenity- Riviera – Celestyal Odyssey- Celestyal Olympia – Louis Cristal – Louis Aura- Artemis

24 Σε­πτεμ­βρί­ου: Seabourn Odyssey- Adonia- Minerva

25 Σε­πτεμ­βρί­ου: Mein Schif 1- SS Mariner – Europa 2

26 Σε­πτεμ­βρί­ου: Salamis Filloxenia

27 Σε­πτεμ­βρί­ου: Azamara Journey – Star Pride

28 Σε­πτεμ­βρί­ου:Golden Iris

29 Σε­πτεμ­βρί­ου: Salamis Filloxenia- Wind Star

30 Σε­πτεμ­βρί­ου: Celestyal Odyssey- Celestyal Olympia- Louis Cristal .

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.