Ο Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Kαλαβαρδών «Κάμειρος» συνδιοργανώνει με την Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και την Δημοτική κοινότητα Καλαβαρδών για πρώτη φορά στην Ρόδο, το 1ο Φεστιβάλ Θάλασσας.

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου στην παραλία στα Καλαβάρδα, είστε όλοι καλεσμένοι να παραβρεθείτε και να διασκεδάσετε στην εκδήλωση, που αναμένεται να αποτελέσει θεσμό για το νησί μας.

Η εκδήλωση προς τιμήν της Θάλασσας, θα ξεκινήσει από το μεσημέρι με την συνοδεία της μουσικής γνωστών DJs και θα κορυφωθεί από τις 7 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ υπό τους ήχους της γνωστής μπάντας Izzy Dizzy.

Οι λάτρεις της θάλασσας και τον θαλάσσιων αθλημάτων θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό Kite Surf που θα διεξαχθεί. Ο διαγωνιζόμενος που θα καταφέρει να πραγματοποιήσει το υψηλότερο άλμα θα βραβευτεί με μια σανίδα του kite .

Οι παραβρισκόμενοι έτσι, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ξεχωριστό θέαμα αυτό των διαγωνιζόμενων, να δαμάζουν τα κύματα και να κάνουν απίστευτα κόλπα με την σανίδα τους

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ