ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιατί το Survivor εκνεύρισε το ΠΑΣΟΚ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Γεννηματά

Οπως υπο­στή­ρι­ζε χθες στη Βουλή ο Μα­νώ­λης Οθω­νας, ο Νίκος Βού­τσης επέ­τρε­ψε στον Αλέξη Τσί­πρα να μι­λή­σει νω­ρί­τε­ρα από την πρό­ε­δρο του ΠΑΣΟΚ, παρά το γε­γο­νός ότι κάτι τέ­τοιο δεν ήταν προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νο.

Οπως υπο­στή­ρι­ξε, αυτή η αλ­λα­γή συ­νέ­βη για να μη συ­μπέ­σει χρο­νι­κά η ομι­λία του πρω­θυ­πουρ­γού με το δη­μο­φι­λές ριά­λι­τι παι­χνί­δι Survivor, που σα­ρώ­νει στην τη­λε­θέ­α­ση.

 Ο πρό­ε­δρος της Βου­λής πά­ντως απά­ντη­σε στην το­πο­θέ­τη­ση της Φ. Γεν­νη­μα­τά, το­νί­ζο­ντας ότι «δεν υπάρ­χουν σε­νά­ρια συ­νω­μο­σί­ας και στη­σί­μα­τα πα­ρά­στα­σης», αφή­νο­ντας αιχ­μές για τους συ­νερ­γά­τες της.
ΕΘΝΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.