Ειδήσεις

“Οι επαγγελματίες επαναστάτες του ΠΑΜΕ υπονομεύουν τους αγώνες των εργαζομένων”

Χατζησάββας εργατικό κέντρο

Εντονη ήταν η αντίδραση του κ. Σάββα Χατζησσάβα , Προέδρου του ΕΚΡ, στο σχόλιο της  Δημοκρατικής Ενωτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΔΕΑΣ), η οποία στηρίζεται από το ΠΑΜΕ, για ” υποτιθέμενη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΚΡ”  Γράφει ο κ. Σάββας Χατζησσάβας στον λογαριασμό του σε κοινωνικό δίκτυο:

“Οι επαγγελματίες επαναστάτες του ΠΑΜΕ υπονομεύουν τους αγώνες των εργαζομένων. Το Δ.Σ του ΕΚΡ συνεδρίασε έκτακτα και προκήρυξε νόμιμα την απεργία.Τα μέλη του ΠΑΜΕ ειδοποιήθηκαν για το επείγον του θέματος αλλά δεν προσήλθαν στη συνεδρίαση. Μιχάλη Κατσουράκη η δεν ειδοποίησες τους συντρόφους σου η τους ειδοποίησες και δεν προσήλθαν. Το μόνο που σας μένει είναι να πάτε χεράκι με την εργοδοσία να κηρύξετε παράνομη την απεργία.”

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.