Ναι…. πραγματικά έρχονται φωνές απόγνωσης από τη Λίνδο αλλά όχι από τον ανώνυμο καταστηματάρχη – «αρθρογράφο».  Πραγματικές φωνές απόγνωσης έρχονται από τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ (και όχι πουλμαντζήδες όπως τους χαρακτηρίζει  ο αγαπητός «αρθρογράφος»!!!), όταν καθημερινά καταφτάνουν κατά δεκάδες 60-70 λεωφορεία σχεδόν  ταυτόχρονα στη Λίνδο εκτελώντας κατά γράμμα το πρόγραμμα του εκάστοτε γραφείου και αναζητούν μια θέση parking στο χώρο στάθμευσης της πλατείας Κράνας που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα τουριστικά λεωφορεία πριν αρκετά χρόνια, μετά από αγώνες και απεργίες που έγιναν από συναδέλφους προκειμένου να εξασφαλίσουμε έναν ασφαλή χώρο για την αποβίβαση και την επιβίβαση των πελατών που επισκέπτονται την όμορφη Λίνδο.
Η φωτογραφία που συνοδεύει το δημοσίευμα δε δείχνει την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στη Λίνδο κάθε πρωί και το χάος με τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, τα σταθμευμένα αυτοκίνητα εργαζομένων της περιοχής και τα φορτηγά ανεφοδιασμού των καταστημάτων του χωριού που καταλαμβάνουν το χώρο στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων. Οι αρχικές θέσεις παρκαρίσματος ήταν 40 και χωρίς καμία προειδοποίηση για χάρη των καταστηματαρχών της Λίνδου έγιναν ξαφνικά 20!!!! Αναζητήστε λοιπόν την πραγματική ασυδοσία κάπου αλλού και όχι στους συναδέλφους που με αγωνία καθημερινά προσπαθούν υπό τις δύσκολες αυτές συνθήκες να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους…
Στη Λίνδο οι παλιοί κάτοικοι, οι καταστηματάρχες, ο Κοινοτάρχης κ. Φίνας, ο πρώην Δήμαρχος κ. Θαρρενός Γεώργιος και ο κ. Ελευθερίου, γνωρίζουν πολύ καλά τους αγώνες που δώσαμε οι συνάδελφοί μου και εγώ προσωπικά  ως Πρόεδρος του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων τότε  για να δημιουργηθεί το  parking της πλατείας Κράνας και να ανακουφιστεί η Λίνδος από τη μη κάθοδο των τουριστικών λεωφορείων στο κέντρο του χωριού.
Τελειώνοντας,  καλώ όλους τους ιθύνοντες σχετικά με το θέμα του parking να επιληφθούν, ώστε να επανέλθουν οι αρχικές 40 θέσεις στάθμευσης για τα τουριστικά λεωφορεία τουλάχιστον τις πρωινές ώρες ως τις 13:00 και να αποφευχθούν οι πειραματισμοί που μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν.

Με εκτίμηση,
Δρακιού Σωτήριος
Αντιπρόεδρος Παν-δωδεκανησιακού Σωματείου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων κ Μέλος Δ.Σ. της ΓΕ.Π.Ο.Ε.Τ.

ΥΓ. Επειδή δε συνηθίζω να κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία…

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ