Ειδήσεις

Ο Δήμος Ρόδου δίνει το σύνθημα για το “Let’s Do It Greece 2018”

Δράσεις σε περισσότερα από 2000 σημεία της Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν στις 29 Απριλίου, 2018 στα πλαίσια της Πανελλήνιας Περιβαλλοντικής Δράσης «Let’s do it Greece». Μετά την περσινή επιτυχία με τη συμμετοχή του 1% του ελληνικού πληθυσμού, ο φετινός στόχος είναι η συμμετοχή να ξεπεράσει τους 150.000 εθελοντές με πάνω από 2.000 δράσεις σε ολόκληρη τη χώρα! Η φετινή θεματική είναι “Εθελοντισμός και Νεολαία”, με τους μαθητές, τους φοιτητές και τους νέους της χώρας μας σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το Lets Do it πρόκειται για μια εθελοντική εκστρατεία που ξεκίνησε από νέα παιδιά της χώρας μας με βασικό σκοπό να διαδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού, δημιουργώντας ένα κίνημα θετικής ενέργειας σ’ όλη τη χώρα.

Όπως επισήμανε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος με αφορμή τη φετινή διοργάνωση Let’s Do It Greece 2018 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου.

«Ο Δήμος Ρόδου υποστηρίζει κάθε εκδήλωση περιβαλλοντικού χαρακτήρα ή κοινωνικής αλληλεγγύης που βάζει σε κίνηση τους πολίτες. Μετά τις επιτυχημένες παρεμβάσεις-δράσεις  που πραγματοποιήθηκαν τα προηγούμενα έτη με τη συμμετοχή των Τοπικών Κοινοτήτων, συλλόγων, σχολείων, ομάδων και πολιτών και τη συνδρομή και υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και των υπηρεσιών του ενώνουμε και φέτος τις δυνάμεις μας συμμετέχοντας ενεργά στο Let’s do it Greece 2018.

Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους πολίτες, φορείς, συλλόγους κ.α να στηρίξουν τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν σε αυτή την μεγάλη και πρωτοφανή εθελοντική προσπάθεια με στόχο η Ρόδος για ακόμη μια φορά να προβάλλει το καλό της πρόσωπο, το πρόσωπο των ανθρώπων που προσπαθούν και προσφέρουν καθημερινά, το πρόσωπο των εθελοντών που συνεργάζονται σε κοινή προσπάθεια, το πρόσωπο της χαράς, της συμμετοχής και της δημιουργικότητας».

Τα σημεία που θα πραγματοποιηθεί οι δράσεις καθαρισμού-εξωραϊσμού “Let’s do it Greece” στο νησί της Ρόδου θα ανακοινωθούν στις 16 Απριλίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Let’s do it Greece», μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα, www.letsdoitgreece.org στην οποία μπορείτε να καταχωρήσετε την δράση σας ή να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας κ. Γαμβρούδη Χρήστο στο τηλ: 6937419127

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου