ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λαγκάρντ: Αθέτηση του χρέους θα έχει συνέπειες

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Λαγκάρντ

Σαφή προει­δο­ποί­η­ση σχε­τι­κά με τις επι­πτώ­σεις τυχόν ανα­διάρ­θρω­σης του ελ­λη­νι­κού δη­μό­σιου χρέ­ους, ύψους 240 δισ. ευρώ, απηύ­θυ­νε σή­με­ρα η επι­κε­φα­λής του Διε­θνούς Νο­μι­σμα­τι­κού Τα­μεί­ου, Κρι­στίν Λα­γκάρντ.

«Ως αρχή, οι συλ­λο­γι­κές προ­σπά­θειες είναι ευ­πρόσ­δε­κτες, αλλά, ταυ­τό­χρο­να ένα χρέος είναι ένα χρέος και αυτό απο­τε­λεί συμ­βό­λαιο» δή­λω­σε η Κρι­στίν Λα­γκάρντ στην Ουά­σιγ­κτον, σύμ­φω­να με δη­μο­σί­ευ­μα της εφη­με­ρί­δας Irish Times, ερω­τη­θεί­σα σχε­τι­κά με την σκο­πι­μό­τη­τα πραγ­μα­το­ποί­η­σης ενός συ­νε­δρί­ου για την ανα­διάρ­θρω­ση του ελ­λη­νι­κού χρέ­ους.

«Η στάση πλη­ρω­μών, η ανα­διάρ­θρω­ση, η αλ­λα­γή των όρων έχει συ­νέ­πειες στην υπο­γρα­φή και στην εμπι­στο­σύ­νη προς την υπο­γρα­φή» είπε η κ. Λα­γκάρντ.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.