Αθλητικά

Ηρακλής Μαριτσών: «Τα λάθη του κ. Τσοπανάκη»

Το Σάββατο ο Ηρακλής αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με την ΑΕΡΑ στο γήπεδο Αφάντου για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι Μαριτσενοί έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Σάββα Τσοπανάκη, γι αυτό και εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση διαμαρτυρίας, παραθέτοντας τα λάθη του νεαρού ρεφέρι:
«Με αφορμή τη διαιτησία του κ. Τσοπανάκη στο παιχνίδι μας με τον ΑΕΡΑ. Επειδή κάτι που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση δεν είναι τυχαίο ότι και στα τρία παιχνίδια που μας σφύριξε ο κ. Τσοπανάκης κατά ένα διαβολικό τρόπο όλα τα λάθη που έκανε, τα έκανε σε βάρος της ομάδας μας. Τυχαίο; Ας απαντήσει ο ίδιος. Εμείς τον εμπιστευόμαστε και αυτόν και όλους τους διαιτητές. Όμως αν πραγματικά συντρέχει κάποιος λόγος ας ζητήσει ο ίδιος να μην μας σφυρίξει ξανά.
Για την ενημέρωση και του φίλαθλου κοινού αναφέρουμε τα πιο σοβαρά λάθη του σε αυτό το παιχνίδι:
1) Στο 34′ δεν άφησε το πλεονέκτημα καθώς παίκτης μας βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.
2) Στο 58′ ο κ. Γιακουμάκης, α’ βοηθός ανέκοψε με ανύπαρκτο οφσαϊντ τον ποδοσφαιριστή μας Γεωργαλλή ενώ έβγαινε σε θέση τετ α τετ.
3) Στο 61′ επανέλαβε ακριβώς το ίδιο.
4) Στο 73′ έδωσε ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ και μας στέρησε τη δυνατότητα να τελειώσουμε μια καλή επίθεση.
5) Στο δε πειθαρχικό τομέα έκανε το παιχνίδι άνω κάτω με αποκορύφωμα (το είδαμε και αυτό το παγκόσμιο γεγονός), ποδοσφαιριστής της αντιπάλου ομάδας σε καταλογισμό φάουλ υπέρ μας να αμφισβητεί τον διαιτητή για την απόσταση του τείχους και να μετρά ξανά ο ίδιος την απόσταση κρατώντας τη μπάλα στα χέρια του και ο διαιτητής απλά να παρακολουθεί απαθής.
Αυτά είναι από τα πιο χοντρά λάθη που έκανε για τα οποία διαθέτουμε το βίντεο στη διάθεσή του κάθε αρμόδιου οργάνου. Περιμένουμε επίσης και την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας κ. Τσαγγάρη».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου