ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιωάννης Παππάς: «Προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί, πάντα δίπλα στους ανθρώπους των νησιών μας»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Σκακι- Γιάννης Παππάς

Στο Παγκό­σμιο Πρω­τά­θλημα Ερα­σι­τε­χνών Σκάκι και στον Άγιο Λουκά Αφάνβ­του, παρευ­ρέ­θηκε ο βου­λευ­τής Δωδε­κα­νή­σου Ιωάννης Παππάς.

Πιο συγκε­κρι­μένα ο κ. Παππάς παρα­κο­λού­θησε τους αγώνες σκάκι που λαμ­βά­νουν χώρα στο πλαίσιο του Παγκο­σμίου Πρω­τα­θλή­μα­τος Ερα­σι­τε­χνών.

Επίσης, παρευ­ρέ­θηκε στα Αφάντου, για τους εορ­τα­σμούς του πολιού­χου του χωριού, Αγίου Λουκά, όπου είχε την ευκαι­ρία να συνα­ντή­σει φίλους και συμ­μα­χη­τές και να συζη­τή­σει ζητή­ματα της επι­και­ρό­τη­τας.

Ο κ. Παππάς δήλωσε: «Προ­χω­ράμε ενω­μέ­νοι, δυνατοί και πάντα δίπλα στους ανθρώ­πους των νησιών μας, ακού­γο­ντας και προ­ω­θώ­ντας τα ζητή­ματα που αντι­με­τω­πί­ζουν».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.