ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επικίνδυνο παιχνίδι στο Facebook – Παρακινεί τα παιδιά να εξαφανιστούν

news room 1 λεπτό ανάγνωση
υπολογιστής

Ένα νέο παι­χνίδι στο Facebook έχει προ­κα­λέ­σει την ανη­συ­χία των γονέων καθώς παρα­κι­νεί τα παιδιά να φύγουν από το σπίτι τους. Το παι­χνίδι που λέγεται “Πρό­κληση των 48 ωρών” προ­τρέ­πει τα παιδιά να εξα­φα­νι­στούν από το σπίτι τους για 48 ώρες.

Σύμφωνα με τον Independent, το συγκε­κρι­μένο παι­χνίδι μοιάζει αρκετά με το Game of 72 που είχε κάνει θραύση στη Δυτική Ευρώπη το 2015 και στο οποίο νεαρά άτομα και παιδιά εξα­φα­νί­ζο­νταν από τα σπίτια τους για 72 ώρες.

“Ήμουν τρο­μο­κρα­τη­μένη, δεν ήξερα αν ήταν νεκρά, αν είχαν κακο­ποι­η­θεί σεξουα­λικά ή αν είχαν δολο­φο­νη­θεί. Τα παιδιά το θεώ­ρη­σαν αστείο. Τα παιδία μου ήταν οι ‘αρχηγοί’ στο παι­χνίδι”, δήλωσε στο Belfast Live μία μητέρα που έψαχνε τα παιδιά της για 55 ώρες.

Τα πρώτα κρού­σματα με παιδιά να παίζουν το συγκε­κρι­μένο παι­χνίδι έχουν εμφα­νι­στεί στην Βόρεια Ιρλαν­δία ενώ εκφρά­ζο­νται φόβοι και για τη Βρε­τα­νία.

Πηγή: independent.co.uk

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.