ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μητέρα Ν. Βαλαβάνη: Εγώ σήκωσα τα 200.000 ευρώ-Eίναι οι οικονομίες μιας ζωής, φοβήθηκα και τα πήρα στο σπίτι

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Βαλαβάνη

Η μη­τέ­ρα της πρώην ανα­πλη­ρώ­τριας υπουρ­γού Οι­κο­νο­μι­κών, Νά­ντιας Βα­λα­βά­νη, είναι τε­λι­κά το πρό­σω­πο που σή­κω­σε τα 200.000 ευρώ από τρά­πε­ζα του Ηρα­κλεί­ου, όπως ομο­λο­γεί η ίδια σε δή­λω­σή της στο «Πρώτο Θέμα της Κυ­ρια­κής» μετά τον θό­ρυ­βο που προ­κλή­θη­κε για το θέμα.

«Τα λεφτά είναι οι οι­κο­νο­μί­ες μιας ζωής, φο­βή­θη­κα και τα πήρα στο σπίτι. Δεν τα έβγα­λα στο εξω­τε­ρι­κό όπως άλλοι», δη­λώ­νει η μη­τέ­ρα της κ. Βα­λα­βά­νη.

Ση­μειώ­νε­ται πως η υπό­θε­ση είδε το φως της δη­μο­σιό­τη­τας μετά από κα­ταγ­γε­λία του βου­λευ­τή της Νέας Δη­μο­κρα­τί­ας, Λευ­τέ­ρη Αυ­γε­νά­κη ότι στέ­λε­χος του οι­κο­νο­μι­κού επι­τε­λεί­ου σή­κω­σε χρή­μα­τα λίγες ημέ­ρες πριν την επι­βο­λή των capital controls.

Σε ανα­κοί­νω­σή της πριν από λίγες ημέ­ρες, η Νά­ντια Βα­λα­βά­νη διέ­ψευ­δε ότι ήταν εκεί­νη που έβγα­λε 200.000 ευρώ από την τρά­πε­ζα, ση­μειώ­νο­ντας πως «ό,τι χρή­μα­τα δια­θέ­τω είναι στην Ελ­λά­δα. Και σή­με­ρα είναι μπλο­κα­ρι­σμέ­να, όπως όλου του κό­σμου, λόγω τρα­πε­ζι­κής αρ­γί­ας και ελέγ­χων κε­φα­λαί­ου».

«Ο μο­να­δι­κός λο­γα­ρια­σμός που δια­θέ­τω στην Εθνι­κή είναι στην Αθήνα, στο υπο­κα­τά­στη­μα της στη Βουλή, και αφορά τη μι­σθο­δο­σία μου ως βου­λευ­τή. Ο λο­γα­ρια­σμός αυτός ου­δέ­πο­τε πε­ριεί­χε προ­θε­σμια­κή ή άλλη κα­τά­θε­ση. Σή­με­ρα έχει μέσα την τε­λευ­ταία βου­λευ­τι­κή μου απο­ζη­μί­ω­ση», ανέ­φε­ρε ακόμη η πρώην ανα­πλη­ρώ­τρια υπουρ­γός.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Γιωργος  /  19.07.2015 05:24

    Αυτο δεν ειναι το προβλημα. Το προβλημα και η ερωτησις ειναι , ,.Ποιος την ειδοποιησε να τα βγαλει.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.