Το Ροδίων Άθλησις επικράτησε δύσκολα στη Λέσβο του Α.Ο. Μυτιλήνης, χάνοντας όμως (μάλλον ανέλπιστα) έναν πολύτιμο βαθμό. Η ομάδα του Νίκου Τρατσέλα νίκησε με 3-2 σετ τον Α.Ο.Μ., στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο νότου της Α2 Κατηγορίας. Ο βαθμός που έχασαν οι Ροδίτες δεν βόλεψε και τις Αθλοπαιδιές Κω, οι οποίες μαζί με τον Α.Ο. Μυτιλήνης (δύσκολα πάντως θα πάρει άλλο βαθμό, αφού θα παίξει με τον Εθνικό Πειραιά και τον Απόλλωνα) διεκδικούν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Η δυσκολία της ώρας (το παιχνίδι ξεκίνησε στις 22:00 και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα) επηρέασε τους Ροδίτες που είχαν ταξίδεψε και νωρίτερα, με αποτέλεσμα να χάσουν έναν πολύτιμο βαθμό στη Μυτιλήνη. Οι γηπεδούχοι πήραν το 1ο σετ και αιφνιδίασαν το Ροδίων Άθλησις, το οποίο ξύπνησε και έκανε την ανατροπή (1-2). Ο Α.Ο.Σ. όμως ισοφάρισε σε 2-2 για να κερδίσει εύκολα στο τάι-μπρέικ, το Ροδίων Άθλησις.

Τα σετ: 27-25 (27’), 13-25 (13’), 21-25 (24’), 25-22 (27’), 6-15 (9’)

Διαιτητές: Σταρίδας- Τοψιδέλης

Α.Ο. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Σωκράτης Γιακουμής): Αγγέλπυ Σ., Μόκαλης Σ., Παπασταύρου Θ., Ζιάκκας Π., Τσάτσος Α., Κατσακοίλης Π., Δουλαβέρης Μ., Γλούφτσιος Α., Μπουρούς Σ., Λαμποϊσης Ε., Περτσέλης Σ.
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Νίκος Τρατσέλας): Μακρής Ν., Μαυράκης Κ., Προδρομίδης Β., Κοκολάκης Ε., Μοσχούς Χ., Γκένοφ Ν., Ρουσέττος Σ., Αρβανίτης Ν., Παππάς Α., Ποτολίδης Π.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ