” Ουσιαστική η στήριξη που παρέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στις οικογένειες των μακροχρόνια ανέργων στελεχών του ”

Τελικά σε αυτό τον τόπο η ελπίδα για διορισμούς στο δημόσιο, πάντα πεθαίνει τελευταία.
Αυτή είναι η “μαγική” λύση για την καταπολέμηση της ανεργίας ημετέρων, φίλων και συγγενών των πρωτοκλασάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Άλλωστε το ηθικό πλεονέκτημα της πρώτης φοράς αριστεράς δίνει το δικαίωμα στην προοδευτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να τολμά να διορίζει με γεωμετρική πρόοδο όχι μεμονωμένα στελέχη και συγγενείς αλλά ολόκληρες φαμίλιες.
Γι’ αυτό τις προηγούμενες μέρες η κυβέρνηση “φρόντισε” να διπλασιάσει τον αριθμό των μετακλητών κυβερνητικών υπαλλήλων και να αυξήσει τις αποδοχές τους, σε βαθμό που να ξεπερνάνε κατά 50% έως 80% τις αποδοχές των μόνιμων συναδέλφων τους. Αυτό βεβαία το βόλεμα φρόντισε με “μαεστρικό” επικοινωνιακό τρόπο, να το εντάξει στο πρόσφατο νομοσχέδιο για τη μισθοδοσία των μόνιμων δημοσίων στους οποίους έδωσε ψίχουλα.
Οι σύντροφοι, το τίμημα για τα ρουσφέτια τους το “βάφτισαν” αυξήσεις 150 εκ ευρώ στους δημοσίους υπαλλήλους, χωρίς να διευκρινίσουν ότι η μερίδα του λέοντα αφορά τους κυβερνητικούς διορισμούς και όχι τους μόνιμους.
Όλοι κατανοούμε ότι οι κυβερνώντες μπορεί να δηλώνουν “αριστεροί” αλλά απέδειξαν ότι δεν είναι κορόιδα.
Το διαπιστώσαμε από την πρώτη στιγμή όταν η Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κ Δούρου διόρισε όχι μόνο τον σύντροφο της ως Διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ αλλά και τον αδερφό της όχι σε μία αλλά σε δύο ταυτόχρονα θέσεις!!! γιατί είχε μάλλον διάθεση προσφοράς.
Ακολούθησε βέβαια και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός που έδωσε και παράδειγμα διορίζοντας τον πρώτο εξάδελφο του και την γυναίκα του ως Γενικό Γραμματέα στο Υπουργείο Εξωτερικών και σύμβουλο στο Υπουργείο Υποδομών αντίστοιχα.
Σήμερα ενημερωθήκαμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η Κυβέρνηση βόλεψε στο δημόσιο τον ίδιο και όλη την οικογένεια του “ράπερ” Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ κ Ιάσονα Σχινά. Η λίστα βέβαια είναι μακριά και αφορά οικογενειακά βολέματα του συνόλου των στελεχών της κυβέρνησης.
Εύγε σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε σίγουροι ότι οι Δωδεκανήσιοι που “μάτωσαν” στο σύνολο τους από την αύξηση του ΦΠΑ όπως και οι ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και αγρότες που στενάζουν από τους εξοντωτικούς φόρους καθώς και οι άνεργοι συμπολίτες μας που μετανάστευσαν, νιώθουν δικαιωμένοι. Επιτέλους τα λεφτά των Δωδεκανήσιων , πιάνουν τόπο βοηθώντας αναξιοπαθούντα στελέχη σας και τις οικογένειες τους.
Ποιος άλλωστε ο λόγος να προσλάβει αυτή η Κυβέρνηση γιατρούς, νοσηλευτές, δασκάλους, καθηγητές, αστυνομικούς κ.τ.λ. για να γεμίσει τα “κενά” στα ακριτικά νησιά μας αφού οι κομματικές τους φαμίλιες έχουν περισσότεροι ανάγκη;
Αναγνωρίζοντας λοιπόν ότι η πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση είναι κοινωνικά ευαίσθητη τους καλούμε να μην προσλαμβάνουν μόνο τις οικογένειες των κομματικών κομισάριων, αλλά και το σύνολο των δωδεκανησιακών οικογενειών.
Γι’ αυτό θεωρούμε ότι η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ και οι τοπικοί βουλευτές του, οφείλουν να απευθύνουν μαζικό κάλεσμα στους νησιώτες ώστε να προσέλθουν στα γραφεία τους, για να τους ενημερώσουν πως μπορούν να διοριστούν οικογενειακά.
Είμαστε σίγουροι ότι αυτοί ξέρουν διότι απέδειξαν ότι διαθέτουν την τεχνογνωσία και τα μέσα για πατάξουν αποτελεσματικά την ανεργία που μαστίζει τους συγγενείς τους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ
Τάκης Μιχαήλου

Γραφείο τύπου της Περιφερειακής

Πεταλάς Σάββας

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ