Ειδήσεις

Χορηγήθηκε άδεια για την κεραία στην περιοχή «Στουλιάμου»

Αναφορικά με την νέα κεραία της Cosmote που τοποθετείται στην τοποθεσία «Στουλιάμου», στο ίδιο οικόπεδο που είναι τοποθετημένη η κεραία της Vodafone, πληροφορούμε τους συγχωριανούς μας τα ακόλουθα:

Η ευθύνη εγκατάστασης κεραιών, ανήκει σε θεσμοθετημένα από την Ελληνική Πολιτεία όργανα, στα οποία δεν περιλαμβάνονται οι Δήμοι και κατ’ επέκταση οι Δημοτικές Κοινότητες.

Παρ’ όλα αυτά η Δημοτική Κοινότητα Σορωνής, δια του Προέδρου της, όταν πληροφορήθηκε για την νέα εγκατάσταση κεραίας στην περιοχή μας, απαίτησε, πριν αυτή λάβει χώρα, να της κοινοποιηθούν όλες οι απαραίτητες απαιτούμενες αδειοδοτήσεις, κατέστησε δε σαφές, ότι αν αυτές δεν υπάρχουν ή δεν κατατεθούν στην Δημοτική Κοινότητα Σορωνής, δεν πρόκειται να επιτρέψει, με κανένα τρόπο, την εγκατάστασή της.

Πράγματι στις 7-4-2014, κατατέθηκε στη Δημοτική Κοινότητα Σορωνής ο πλήρης φάκελος των αδειοδοτήσεων, με αριθμό πρωτοκόλλου 10/37384.
Η κύρια αδειοδότηση (απόφαση) έχει δοθεί από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων η οποία έχει αναρτηθεί και στο διαδίκτυο (ΑΔΑ ΒΙΡΤ639-ΞΝ2).

Σορωνή, 16 Απριλίου 2014
Για την Δημοτική Κοινότητα Σορωνής
Ο Πρόεδρος

Γιάννης Απ. Μαρίνος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου