Τοπικές Ειδήσεις

“Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου δεν θα πραγματοποιήσει ΚΑΜΙΑ κινητοποίηση”

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, επιδεικνύοντας υπευθυνότητα, διαφυλάττοντας, το πολυτιμότερο αγαθό όλων, την ΥΓΕΙΑ των συναδέλφων και σεβόμενο των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του ιού COVID-19, ενημερώνει τα μέλη του ότι, για το διάστημα του 3ου κύματος της πανδημίας, δεν θα πραγματοποιήσει ΚΑΜΙΑ κινητοποίηση.

Μπορεί με τις αλλεπάλληλες πιέσεις μας, να καταφέραμε να πάρουμε την δίμηνη παράταση της ανεργίας που μας καλύπτει έως τα μέσα Απρίλη, αλλά δεν αρκούμαστε σε αυτό. Ο αγώνας του Σωματείου μας συνεχίζετε καθημερινά με τηλεδιασκέψεις και παρεμβάσεις με επόμενο στόχο την λήψη νέων μέτρων στήριξης για την επιβίωση όλων των εργαζομένων του κλάδου μέχρι να επαναπροσληφθεί και ο τελευταίος συνάδελφος την σεζόν 2021.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου