Αθλητικά

Λεωνίδας Λεουτσάκος: «Ακόμα πιο υπεύθυνοι»

Σε διαδικασία ομαδικών προπονήσεων έχουν μπει πλέον οι ομάδες της Super League 2. Για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, βέβαια, απαιτούνται αρκετά ακόμα βήματα και όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης S.L.2-F.L. Λεωνίδας Λεουτσάκος στο FL News, άπαντες πρέπει να δείξουν ακόμα μεγαλύτερη υπευθυνότητα.
Αρχικά ο Λεωνίδας Λεουτσάκος δήλωσε:
«Θα γίνει σήμερα (σ.σ. Τετάρτη, 18:00) τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ιατρών των ΠΑΕ και του υγειονομικού υπεύθυνου, Ξενοφώντα Ρούσση, ώστε να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Είναι θέμα υπευθυνότητας να τηρηθεί και πρέπει όλοι να είμαστε πολύ σοβαροί σε αυτό που κάνουμε. Οφείλουμε να δείξουμε καλή διαγωγή και να είμαστε υπεύθυνοι για να ξεκινήσουμε το συντομότερο δυνατό το πρωτάθλημα».
-Για την υπογραφή τηλεοπτικού συμβολαίου και αν η ΕΡΤ έχει ενημερώσει πώς θα μοιραστούν οι ΠΑΕ το ποσό των 4,3 εκατ. ευρώ που έχει προτείνει, είπε:
«Δεν μας έχουν πει πώς θα μοιραστεί το ποσό. Περιμένουμε να μας ειδοποιήσει η Δημόσια Τηλεόραση για να τελειώσουμε το θέμα. Είμαστε σε μία διαδικασία εγρήγορσης, ώστε να το κλείσουμε και ακολούθως να κάνουμε συμβούλιο για να ‘’τρέξουν’’ οι αποφάσεις».
-Σχετικά με το αίτημα έναρξης:
«Θα κατατεθεί εντός του επόμενου δεκαημέρου. Αυτό είναι το επόμενο βήμα. Να πέσουν τα κρούσματα και να ρωτήσουμε τους αρμόδιους φορείς πότε μπορούμε να ξεκινήσουμε».
-Για την Football League:
«Θα έχουμε τηλεδιάσκεψη με τις ομάδες της κατηγορίας για να δούμε την διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Το κόστος είναι δυσβάσταχτο για τις ΠΑΕ. Στείλαμε ήδη μία επιστολή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να προχωρήσουν οι διαδικασίες, να εξεταστούν οι φάκελοι για την χορήγηση πιστοποιητικών συμμετοχής και με την πρώτη ευκαιρία να ξεκινήσουμε».
-Για τα έσοδα που περιμένει η Ένωση:
«Στείλαμε επιστολή στην FIFA και την UEFA και περιμένουμε απάντηση για την οικονομική στήριξη λόγω της πανδημίας. Παλεύουμε να κλείσουμε και την χορηγία με στοιχηματική εταιρεία».
-Και συμπλήρωσε για την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων:
«Ασκήθηκε μεγάλη πίεση. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς και τα αρμόδια υπουργεία που συνεργάστηκαν, τον υφυπουργό Αθλητισμού, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον γ.γ. του Υπουργείου Υγείας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου