Με σύνθεση εκτάκτου ανάγκης θα παραταχθεί η Δόξα στο αυριανό παιχνίδι του Έμπωνα με αντίπαλο την Αναγέννηση, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Η δύσκολη κατάσταση που διαμόρφωσαν στις τάξεις των «βυσσινί» οι απανωτοί τραυματισμοί όχι μόνο δεν βελτιώθηκε μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, αλλά αντιθέτως επιδεινώθηκε, καθώς στη λίστα των απόντων προστέθηκε και το όνομα του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας, Αντώνη Κοντογεωργάκη, ο οποίος αναχώρησε εκτάκτως για την Αθήνα, στο πλαίσιο των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.
Εκτός των επιλογών του προπονητή Γιώργου Ορφανίδη έχουν τεθεί ο Δημήτρης Κωστομοίρης, ο οποίος υπέστη θλάση, καθώς και ο Μιχάλης Χατζηνικόλας, που βρίσκεται εκτός Ρόδου για να διευθετήσει προσωπική του υπόθεση, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Τάσου Φτάκλα και Χρήστου Πεταυράκη. Οι δύο μεσοεπιθετικοί, οι οποίοι έχουν κομβικό ρόλο στη λειτουργία του άξονα της Δόξας, αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού (ο πρώτος στον δικέφαλο και ο δεύτερος στα πλευρά), προπονούνται ατομικά και αν χρησιμοποιηθούν, θα είναι μόνο για λίγα λεπτά.
Πάντως, οι δυσκολίες δεν αποθαρρύνουν τους Ψινθενούς, είναι αποφασισμένοι να δώσουν ό, τι καλύτερο διαθέτουν για να κατακτήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ