Τοπικές Ειδήσεις

Μίκα Ιατρίδη: Aμεσα μέτρα, για την αποσυμφόρηση των νησιών και για τις επιπτώσεις από την πτώχευση της Thomas Cook

Η συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους επαγγελματικούς φορείς είναι συνεχής και ουσιαστική».

Στη Κω βρέθηκε η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, όπου και πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων για ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του νησιού.

Η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. συναντήθηκε με τον νέο Δήμαρχο Κω, κ. Θεοδόση Νικηταρά, το νέο Έπαρχο, κ. Γιάννη Καμπανή και τον πρώην Έπαρχο, κ. Γιώργο Χαλκιδιό. Στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά οι προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής, το μεταναστευτικό ζήτημα και τα κυβερνητικά μέτρα αποσυμφόρησης των νησιών και οι στόχοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Κω και της Νισύρου.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου, συναντήθηκε ακόμα με την πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, κα Κωνσταντίνα Σβύνου, την Πρόεδρο του ΔΣ του Σωματείου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Κω, κα Ελένη Παπαδούλη και τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ, κ. Γιώργο Γιαννιό, με αντικείμενο τις επιπτώσεις στην περιοχή από την πτώχευση της Thomas Cook και τα άμεσα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση της Ν.Δ. για την αντιμετώπιση τους.

Με την ολοκλήρωση των συναντήσεων της, η Μίκα Ιατρίδη ανέφερε σχετικά: «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά. Η κυβέρνηση λαμβάνει άμεσα μέτρα για την επίλυση τους, όπως στο μεταναστευτικό και την πτώχευση της Thomas Cook. Η συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και τους εκπροσώπους των επαγγελματικών φορέων είναι συνεχής και ουσιαστική, ώστε να είμαστε σε θέση να δώσουμε τις κατάλληλες λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου