ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Β’ Εθνική Κατηγορία γυναικών: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΙΡ

Ορί­στη­καν από την ΕΠΟ οι ανα­με­τρή­σεις της 1ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Β’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας γυναι­κών στον 4ο όμιλο, που συμ­με­τέ­χουν οι ομάδες της Δωδε­κα­νή­σου.
Το Σάββατο στις 12:30 το μεση­μέρι, στο γήπεδο της Δρα­πε­τσώ­νας ο ΑΣΤΙΡ θα φιλο­ξε­νη­θεί από τον τοπικό σύλλογο των Νέων Δρα­πε­τσώ­νας, ενώ ο Φιλίνος Κω θα αντι­με­τω­πί­σει την Κυριακή 11 Νοεμ­βρίου στις 11:00 το πρωί στο γήπεδο Ρεθύ­μνου την ομάδα του Νέου Αστέρα.
Ανα­λυ­τικά:
Β’ Εθνική Κατη­γο­ρία γυναι­κών
4ος όμιλος
1η αγω­νι­στική
Σάββατο

• Γ. Δρα­πε­τσώ­νας 12:30
Νέοι Δραπετσώνας- ΑΣΤΙΡ
• Γ. Ικαρίας 3:00μ.μ.
Δια­γό­ρας Ικαρίας- ΟΦΗ
Κυριακή 11/11
• Γ. Ρεθύ­μνου 11:00π.μ.
Νέος Αστέρας Ρεθύμνου- Φιλίνος Κω
Ρεπό: Α.Ο. Βρι­λησ­σίων

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.