Το σχολείο της Κάσου επισκέφθηκε αυτή την εβδομάδα η χρυσή Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, ανταποκρινόμενη σε προσκλήσεις σχολικών μονάδων της Δωδεκανήσου, για την «Ημέρα Αθλητισμού», η οποία ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη εβδομάδα. Η κ. Πατουλίδου πραγματοποίησε ομιλίες στο σχολείο και ήρθε σε επαφή με τη μαθητιώσα νεολαία του νησιού.
Τα παιδιά του σχολείου υποδέχθηκαν με θέρμη την Βούλα Πατουλίδου, οι φορείς του νησιού την τίμησαν, ενώ η ίδια μίλησε στη συνέχεια στους μικρούς μαθητές για τις αρχές του Ολυμπισμού, που ήταν και το θέμα της «Ημέρας Αθλητισμού» πανελληνίως. (φωτογραφία: Νικολέτα Σοφίλα-Ιερομόναχου).































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.