ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες 2023: Ντάλλας και Χατζηνικολάου επικράτησαν στον… εμφύλιο και διεκδικούν την 5η θέση

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Χατζηνικολάου- Ντάλλας- Μπιτς Βόλεϊ

Ο Κώος Δη­μή­τρης Χα­τζη­νι­κο­λά­ου με συ­μπαί­κτη τον Σταύ­ρο Ντάλ­λα, ητ­τή­θη­καν στον προη­μι­τε­λι­κό των Πα­ρά­κτιων Με­σο­γεια­κών Αγώ­νων από τους Ιτα­λούς Νταλ Κόρσο και Βί­σκο­βιτς με 2-0 σετ.

Στη συ­νέ­χεια το ελ­λη­νι­κό δί­δυ­μο επι­βλή­θη­κε των Ιά­σο­να Κα­νέλ­λου και Γιώρ­γου Τερ­ζό­γλου με 2-0 σετ και απέ­να­ντι στους Σέρ­βους Κό­λα­ριτς και Κλάσ­νιτς θα διεκ­δι­κή­σει την 5η θέση στο άθλη­μα του beach volley.

Στην ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σε η ΕΟΠΕ προς ενη­μέ­ρω­ση ανα­φέ­ρο­νται τα ακό­λου­θα:

«Απρο­σπέ­λα­στο απο­δεί­χθη­κε το εμπό­διο της Ιτα­λί­ας για τις Εθνι­κές Ομά­δες beach volley στους προη­μι­τε­λι­κούς των Πα­ρά­κτιων Με­σο­γεια­κών Αγώ­νων στο Ηρά­κλειο Κρή­της.

Στον πρώτο προη­μι­τε­λι­κό, Ιάσων Κα­νέλ­λος και Γιώρ­γος Τερ­ζό­γλου ητ­τή­θη­καν με 2-0 (21-18, 21-10) σετ από τους Μπέν­ζι και Μπο­νι­φά­τζι. Στο πρώτο σετ μέχρι το 18-17 η Ελ­λη­νι­κή ομάδα ήταν μπρο­στά αλλά σε εκεί­νο το ση­μείο δέ­χθη­καν σερί 4-0 για το 21-18. Στο δεύ­τε­ρο σετ οι Ιτα­λοί πήραν δια­φο­ρά από το νωρίς και το σετ έληξε με 21-10.

Στο δεύ­τε­ρο προη­μι­τε­λι­κό, Σταύ­ρος Ντάλ­λας και Δη­μή­τρης Χα­τζη­νι­κο­λά­ου δεν τα κα­τά­φε­ραν κό­ντρα στους Νταλ Κόρσο και Βί­σκο­βιτς και ητ­τή­θη­καν με 2-0 (21-15, 21-14) σετ. Η ομάδα από την Ιτα­λία και στα δύο σετ, από την αρχή τους, είχαν τον έλεγ­χο του αγώνα και έφτα­σαν μετά από 34 λεπτά στη νίκη.

Οι Εθνι­κές μας Ομά­δες θα αγω­νι­στούν τώρα για τις θέ­σεις κα­τά­τα­ξης 5-8.

Ο Σταύ­ρος Ντάλ­λας με τον Δη­μή­τρη Χα­τζη­νι­κο­λά­ου ήταν οι νι­κη­τές του ελ­λη­νι­κού… εμ­φυ­λί­ου στους Πα­ρά­κτιους Με­σο­γεια­κούς Αγώ­νες.

Οι Έλ­λη­νες πρω­τα­θλη­τές επι­κρά­τη­σαν των δευ­τε­ρα­θλη­τών του 2023 Ιά­σο­να Κα­νέλ­λου και Γιώρ­γου Τερ­ζό­γλου στον αγώνα κα­τά­τα­ξης 5-8 με 2-0 (23-21, 21-19) σετ και θα αντι­με­τω­πί­σουν τους Σέρ­βους Κό­λα­ριτς και Κλάσ­νιτς για την 5η θέση στη διορ­γά­νω­ση. Αντί­θε­τα, Κα­νέλ­λος και Τερ­ζό­γλου θα ανα­με­τρη­θούν με τους Κρο­ά­τες Ζα­λέ­νι­κα και Σκό­ριν για την 7η θέση».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.