Την προσπάθειά τους να αποκτήσουν το συντομότερο αμυντικό μέσο εντείνουν η διοίκηση του Κλεάνθη και ο προπονητής Κώστας Παπαδόπουλος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχουν εστιάσει σ’ έναν παλιό γνώριμο της ομάδας, τον Παναγιώτη Γιαννίκο, ο οποίος πέρασε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στα Κοσκινού, αγωνιζόμενος για λογαριασμό του Διγενή.
Η πιθανή συμφωνία με τον 35χρονο ποδοσφαιριστή ενδεχομένως να μην είναι και η τελευταία των Παραδεισιωτών στο πλαίσιο της τρέχουσας μετεγγραφικής περιόδου.
Στις προπονήσεις τους συμμετέχει τις τελευταίες μέρες και ο πολύπειρος Εμίλ Μπιγκό, με τους Παραδεισιώτες να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο η παρουσία του να μονιμοποιηθεί.
Τέλος, για το προσεχές Σάββατο στις 5 το απόγευμα προγραμματίστηκε το επόμενο φιλικό παιχνίδι του Κλεάνθη, ο οποίος θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Έμπωνα.
Αν κράτησε κάτι ο Κώστας Παπαδόπουλος από το προηγούμενο με τον Απόλλωνα Καλυθιών, είναι κάποια θετικά στοιχεία στη λειτουργία της ομάδας και τη διάθεση των παικτών που αγωνίστηκαν και οι οποίοι μοιράστηκαν τον χρόνο συμμετοχής.
Ουσιαστικά συμπεράσματα ήταν αδύνατον να εξαχθούν, αφ’ ενός διότι τα δύο συγκροτήματα χωρίζουν αρκετές εβδομάδες προετοιμασίας, αφ’ ετέρου δε επειδή η δική του ομάδα είχε τουλάχιστον επτά απουσίες βασικών στελεχών.
Το προσεχές Σάββατο ο Κλεάνθης θα παραταχθεί πληρέστερος, τη στιγμή που από τις καθημερινές προπονήσεις συνεχίζουν να λείπουν, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, οι Ντιν Τόμσον, Γιώργος Αφεντούλης και Μιχάλης Πατάκας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ