Η αγωνιστική περίοδος 2020-2021 ξεκίνησε και επίσημα την Τρίτη για την ομάδα του Ατρόμητου Διμυλιάς.
Οι «πράσινοι» του Γιώργου Μυλωνά, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους στο γήπεδο Σαλάκου, με το βλέμμα στραμμένο στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.
Στόχος των Διμυλιανών είναι η όσο καλύτερη δυνατή πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά και η επιστροφή του συλλόγου στην φυσική του έδρα.
Να σημειώσουμε ότι πριν ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση, έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πατέρα Ιωάννη.
Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Μυλωνάς είχε στην διάθεσή του δύο νέα πρόσωπα στην πρώτη προπόνηση της Τρίτης, καθώς ο Ατρόμητος προχώρησε στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του.
Οι Διμυλιανοί απέκτησαν τον επιθετικό Χρήστο Τοπκάρα από τον Ορφέα και τον αμυντικό Αγαπητό Αμπελά από την Νίκη Ρόδου, προκειμένου ο νεαρός τεχνικός να έχει περισσότερες λύσεις στην διάθεσή του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ατρόμητος προς ενημέρωση:
«Το Δ.Σ. του Ατρόμητου Διμυλιάς ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Χρήστου Τοπκάρα και του αμυντικού Αγαπητού Τσοπανάκη από Ορφέα και Νίκη Ρόδου αντίστοιχα. Τους ευχόμαστε καλή σεζόν με τα χρώματα της ομάδας μας, πάνω απ όλα με υγεία.
Παράλληλα το απόγευμα της Τρίτης ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της νέας σεζόν στο γήπεδο της Σαλάκου. Μεγάλος στόχος φυσικά είναι η επιστροφή στην φυσική μας έδρα και η όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα. Τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε ο πατέρας Ιωάννης».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ