ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρίμηνο αγωνιστικής δράσης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΟΤΟΚΡΟΣ

Οι τρεις τελευ­ταίοι μήνες του έτους θα κυλή­σουν με πλήρη αγω­νι­στική δράση από πλευράς της Λέσχης Μοτο­συ­κλέ­τας Ρόδου «Ίκαρος», οι άνθρω­ποι της οποίας έχουν προ­γραμ­μα­τί­σει έξι αγώνες έως το τέλος του 2015.

Συγκε­κρι­μένα, το πρό­γραμμα των αγω­νι­στι­κών εκδη­λώ­σεων του «Ίκαρου» περι­λαμ­βά­νει αγώνα Scramble στις 25 Οκτω­βρίου, ενώ μία εβδο­μάδα αργό­τερα, στις 1 Νοεμ­βρίου θα διε­ξα­χθεί αγώνας Mini Street. Η συνέ­χεια θα δοθεί στις 8 Νοεμ­βρίου με τη συνά­ντηση της κατη­γο­ρίας ΜΧ, ενώ το πρό­γραμμα θα ολο­κλη­ρω­θεί με ακόμη τρεις αγώνες για τις παρα­πάνω κατη­γο­ρίες ως εξής:

29 Νοεμ­βρίου: SCRAMBLE

6 Δεκεμ­βρίου: MINI STREET

13 Δεκεμ­βρίου: MX

Περισ­σό­τε­ρες λεπτο­μέ­ρειες για τους αγώνες που θα διορ­γα­νώ­σει ο «Ίκαρος» θα ανα­κοι­νω­θούν σύντομα, ενώ οι ενδια­φε­ρό­με­νοι ανα­βά­τες μπορούν να μάθουν περισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρίες από τον γραμ­μα­τέα του συλ­λό­γου κ. Γιώργο Κώστα (τηλ. 6977635213).

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.