Τοπικές Ειδήσεις

Πολιτική Ακαδημία Στελεχών ΝΔ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη χθες η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. από τη Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας.

Σε μία άκρως εποικοδομητική τηλεδιάσκεψη με εξαιρετικούς Εισηγητές τους κ.κ. Χρήστο Ταραντίλη, Βουλευτή Επικρατείας, Καθηγητή Διοικητικής Επιστήμης και Λήψης Αποφάσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Έλενα Σώκου, Εκπρόσωπο Τύπου του Κόμματος για Περιφερειακά Μέσα και Βασίλη Φεύγα, Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του Κόμματος, αναλύθηκαν θέματα περί ηγεσίας των ομάδων, ΜΜΕ και επικοινωνίας, καθώς και στρατηγικές, τακτικές και εργαλεία πολιτικής επικοινωνίας. Στην τηλεδιάσκεψη επίσης συμμετείχαν οι κ.κ. Στέλιος Κονταδάκης, Γραμματέας Οργανωτικού και Διευθυντής του Γραφείου Προέδρου, Κώστας Μπακογιάννης, Συντονιστής της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας και Έφη Χαραμποπούλου, Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου.

Η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύει, για άλλη μία φορά, πως η επιμόρφωση των Στελεχών της αποτελεί μία από τις βασικές της προτεριαότητες και ότι στον πυρήνα όλων βρίσκεται ο άνθρωπος και η συνεχής κατάρτισή του.

Στο εγγύς χρονικό διάστημα, τόσο η Συντονίστρια του Μητρώου, Ελένη Μαυρόγαλου, όσο και τα Μέλη του Μητρώου Νοτίου Αιγαίου θα ανακοινώσουν τις επόμενες δράσεις τους.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου