Παραθέτουμε την δήλωση του προέδρου Δ.Σ. σπουδαστών Α.Σ.Τ.Ε.Ρ.  Στυλιανού Ποζατζίδη εν όψει της κατάστασης σχετικά με τις ΑΣΤΕ:

“Ονομάζομαι Στυλιανός Ποζατζίδης, είμαι ο πρόεδρος και εκπρόσωπος του Συλλόγου Σπουδαστών Α.Σ.Τ.Ε.Ρ.

Πλέον, μετά από 1 χρόνο και 5 μήνες ως πρόεδρος στην Α.Σ.Τ.Ε.Ρ. , μπορώ να εκφράσω την πλήρη δυσαρέσκεια και απογοήτευσή μου ως προς την αντιμετώπιση της Κυβέρνησης και συγκεκριμένα του Υπουργείου Τουρισμού απέναντι στις ΑΣΤΕ και τους σπουδαστές της. Ξεκινώντας από τα χρόνια προβλήματα που αφορούν βασικά δικαιώματα των σπουδαστών και για τα οποία δεν έχει δοθεί καμία λύση, συνεχίζοντας με τις πολλές υποσχέσεις χωρίς την παραμικρή υλοποίηση, καταλήγουμε στη σημερινή ασέβεια προς το πρόσωπο όλων των σπουδαστών και των οικογενειών τους καθώς αποφασίζεται η πραγματοποίηση της πρακτικής άσκησης με δεδομένο τον κίνδυνο και τις ελάχιστες θέσεις στα ξενοδοχεία.

Με αυτόν τον τρόπο, αναγκάζουν όλους εμάς να προχωρήσουμε σε αναβολή της πρακτικής άσκησης προκαλώντας αγανάκτηση, άγχος και αβεβαιότητα στους σπουδαστές και τις οικογένειές τους !

Μετά από πολλές προσπάθειες και κινητοποιήσεις που επιχειρήσαμε με σκοπό να βρεθεί μία λύση, δεν έχουμε δει ακόμα κάποιο αποτέλεσμα. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο !

Σας παρακαλώ αναλάβετε σοβαρά τις ευθύνες σας, μεριμνήστε για την κατάσταση και το μέλλον των σπουδαστών και βοηθήστε επιτέλους τις ΑΣΤΕ να φτάσουν ξανά εκεί που πρέπει !

Α.Σ.Τ.Ε.Ρ. και Α.Σ.Τ.Ε.Κ. απαιτούμε ομόφωνα την παραγραφή της πρακτικής άσκησης για το καλό όλων μας!

Ευχαριστώ. “

Ένα σχόλιο στο Δήλωση του προέδρου Δ.Σ. σπουδαστών Α.Σ.Τ.Ε.Ρ. σχετικά με την κατάσταση στις ΑΣΤΕ

  1. Avatar Ο/Η Markos λέει:

    Δηλαδή οι σπουδαστές απαιτούν να μην κάνουν καθόλου πρακτική άσκηση;
    Κάνουν που δεν κάνουν μαθήματα(τύποις γίνονται) να μην κάνουν και πρακτική;

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ