Ειδήσεις

Εθεσε τέρμα στη ζωή του 77χρονος

Καραμπίνα

Τέρμα στη ζωή του έθεσε τα ξημερώματα της Παρασκευής ένας 77χρονος συνταξιούχος φωτογράφος, με καταγωγή από τη Λέρο, στο μπαλκόνι της οικίας του στην Ανάληψη της Ρόδου.
Ο συνταξιούχος πατέρας, βγήκε στο μπαλκόνι διαμερίσματος πρώτου ορόφου στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου, περί ώραν 06.15 το πρωί της Παρασκευής και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με επαναληπτική μονόκανη κυνηγετική καραμπίνα.
Η σύζυγός του που τον αναζήτησε τον βρήκε στο σημείο, με μια γνωστή της από παρακείμενη οικία.
Εχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Ο συνταξιούχος φωτογράφος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Ρόδου.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.