Τοπικές Ειδήσεις

5 ακόμη εξαιρετικούς υποψηφίους ανακοίνωσε ο Αντώνης Καμπουράκης

5 ακόμη εξαιρετικούς υποψήφιους ανακοίνωσε χθες ο επικεφαλής του συνδυασμού «Με Δύναμη για τη Ρόδο» κ. Αντώνης Καμπουράκης.
Πρόκειται για τους κ.κ. Γιώργο Τριάντο, Βασίλη Παπαοικονόμου, Νεκτάριο Φλοσκάκη, Δημήτρη Τσίκκη και Σάββα Καραταπάνη.
-Γιώργος Τριάντος


Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Γιώργου Τριάντου στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Γιώργος Τριάντος είναι ένας λαμπρός επιστήμονας που έχει υπηρετήσει την Ιατρική από νευραλγικές θέσεις έχοντας πάντα σαν γνώμονα τον συνάνθρωπο του. Η ενασχόληση του με τον αθλητισμό καταδεικνύει την πίστη του στην ομαδική προσπάθεια, στην ατομική βελτίωση μέσα από καθημερινή εξάσκηση, αλλά και στη διάθεση να μοχθήσει για την επιτυχία. Μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες για το μέλλον του Τόπου μας και η προσθήκη του στην ομάδα μας, στο συνδυασμό «Με Δύναμη για τη Ρόδο», μας γεμίζει με αισιοδοξία ότι όλοι Μαζί με Δύναμη μπορούμε να οδηγήσουμε τη Ρόδο μας εκεί που της αξίζει.»
Ο Γιώργος Τριάντος για την υποψηφιότητα του δήλωσε: «Μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να ανταποκριθώ στη πρόσκληση του Αντώνη Καμπουράκη για τη συμμετοχή μου σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Με Δύναμη για τη Ρόδο”. Σκέψη όχι γιατί έχω αμφιβολίες για τις προθέσεις και τους στόχους της παράταξης αυτής, αλλά γιατί η προηγούμενη εμπειρία μου, μου δίδαξε να είμαι επιφυλακτικός και προσεκτικός. Μετά από μια ειλικρινή συζήτηση με τον Αντώνη Καμπουράκη κατέληξα στο συμπέρασμα οτι αξίζει για άλλη μια φορά να συνεισφέρω ότι καλύτερο μπορώ στη προσπάθεια αυτή. Μια προσπάθεια που προοιωνίζει νέο ήθος στη Διοίκηση, νέα προοπτική εξέλιξης, και ειλικρινή προσέγγιση και επικοινωνία με τον πολίτη-συμπολίτη μας. Είναι σημαντικό να κάνουμε πράξεις αντί λόγων για μια ανθρωποκεντρική και πολιτισμική προσέγγιση της σύγχρονης πόλης, να δείξουμε σεβασμό στη μοναδικότητα και την αξία της Παλιάς Πόλης, και να επικεντρωθούμε στην ανάδειξη των χωριών και των ιστορικών μνημείων του νησιού.
Κοινωνική μέριμνα, καθημερινότητα, ασφάλεια, καθαριότητα, συγκοινωνίες, γειτονιές και πράσινο, οικολογία και σεβασμός στο περιβάλλον είναι προβλήματα που δεν μπορούν να περιμένουν. Και εκεί θα υπάρξει και δέσμευση και πράξη. Πιστεύω οτι αυτή η παράταξη και ο επικεφαλής της, έχουν τον τρόπο και τη Δύναμη να δημιουργήσουν με σεβασμό σε οτι καλό υπάρχει από προηγούμενες αρχές και να κάνουν πράξη ό,τι έπρεπε να γίνει και δεν έγινε. Τελειώνοντας τη θητεία της να έχει βάλει τις βάσεις και να δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις ώστε η μόνη επόμενη κίνηση να είναι πάντα μπροστά και ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ!»
– Βασίλης Παπαοικονόμου


Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Με χαρά καλωσορίζω τον Βασίλη Παπαοικονόμου στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Βασίλης Παπαοικονόμου, είναι ένας συντοπίτης μας με προσφορά στο νησί μέσα από θέσεις σε ιδρύματα και οργανισμούς κοινής ωφέλειας. Οι γνώσεις και η εμπειρία του είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσουν το συνδυασμό μας να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της Ρόδου μας».
Ο Βασίλης Παπαοικονόμου δήλωσε τα εξής: « Το κίνητρό μου είναι η αγάπη για τον τόπο όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, αλλά και η θέληση να ανταποδώσω σε αυτόν, μέσα από την ενασχόλησή μου με το Δήμο Ρόδου, ώστε να καλυτερεύσουμε τον τόπο που μεγαλώνουμε και θα ζήσουν τα παιδιά μας, ένα μέρος αυτών που πέτυχα με την αγάπη και τη στήριξη των συμπολιτών μου. Μετέχω στο ψηφοδέλτιο “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”, με τον Αντώνη Καμπουράκη, γιατί είναι ικανός, αγαπά τη Ρόδο και είμαι βέβαιος πως θα κατορθώσει να μεταμορφώσει τη Ρόδο ξανά σε Σμαραγδένιο Νησί».
-Νεκτάριος Φλοσκάκης


Ο Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε τα εξής: «Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Νεκτάριου Φλοσκάκη με τον συνδυασμό “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο”, ενός ανθρώπου που συνδυάζει αυστηρό επαγγελματισμό στην δουλειά του και ευαισθησία για τον συνάνθρωπό του. Η καταξίωση και η αναγνώριση από τους συναδέλφους στο χώρο των μηχανοκίνητων και η παράλληλη ενασχόλησή του με την αγροτική παραγωγή καταδεικνύουν ότι με ό,τι καταπιάνεται θέλει πάντα να επιτυγχάνει. Η εθελοντική του δράση στα δάση του νησιού μας, εκεί που το οργανωμένο κράτος απουσιάζει, δείχνει πόσο ανάγκη έχει η Ρόδος μας από ανθρώπους σαν τον Νεκτάριο που αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να τον προστατεύουν από όπου τους δίνεται η δυνατότητα. Καλωσόρισες Νεκτάριε Φλοσκάκη στο συνδυασμό μας, ”Με Δύναμη για τη Ρόδο”».
Ο Νεκτάριος Φλοσκάκης για την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Αντώνη Καμπουράκη, δήλωσε τα εξής: «Έχοντας αγάπη και σεβασμό προς την ιστορία του νησιού μας και θέλοντας να συμβάλω ενεργά στο μέλλον αυτού, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του εξαιρετικού ανθρώπου κ. Αντώνη Καμπουράκη, να βρεθώ στο πλάι του και να διεκδικήσουμε όλοι Μαζί όλα αυτά που αξίζουν στην Ρόδο μας».
-Δημήτρης Τσίκκης


Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Με χαρά καλωσορίζω τον Δημήτρη Τσίκκη στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Δημήτρης Τσίκκης, έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να συγκρουστεί με το κατεστημένο του τόπου, με τις παλαιές πρακτικές και με το γκρίζο παρελθόν της Ρόδου. Η ενασχόλησή του με τις νέες τεχνολογίες δείχνει ότι είναι ένα νεανικό πνεύμα με θέληση για συνεχή βελτίωση. Η δε εμπειρία του στα κοινά, θα βοηθήσει τους νέους συμπορευόμενούς του να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, μας δυναμώνει για να προχωρήσουμε ενωμένοι όλες οι Ροδίτισσες και όλοι οι Ροδίτες για την ανάπτυξη του τόπου μας».
Ο Δημήτρης Τσίκκης ανέφερε τα εξής: «Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο” με τον Αντώνη Καμπουράκη:
• Επειδή είναι ικανός και το έχει αποδείξει η πορεία του μέχρι σήμερα.
• Επειδή σέβεται τους συνεργάτες του.
• Επειδή αγαπά τη Ρόδο.
• Επειδή είμαι πεπεισμένος ότι θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για το καλό αυτού του τόπου».
– Σάββας Καραταπάνης


Ο Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε τα εξής: «Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Σάββα Καραταπάνη με τον συνδυασμό “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο”, ενός επιστήμονα συμπολίτη μας με μακρά προσφορά στον τόπο. Ο Σάββας Καραταπάνης, έχει τιμήσει μέχρι και την τελευταία λέξη του όρκου του Ιπποκράτη στην επαγγελματική διαδρομή και στη συμμετοχή του στα κοινά υπήρξε πάντα παράδειγμα για τους συνεργάτες του. Προχωράμε Μαζί, Με Δύναμη Για τη Ρόδο. Καλωσόρισες Σάββα Καραταπάνη».
Ο Σάββας Καραταπάνης για την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Αντώνη Καμπουράκη, δήλωσε τα εξής: «Η ενασχόληση με τα κοινά είναι μία έμφυτη ανάγκη μου, γι’ αυτό και αποφάσισα να αναμειχθώ ξανά στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές για το Δήμο Ρόδου. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο “Με Δύναμη Για τη Ρόδο” με τον Αντώνη Καμπουράκη Υποψήφιο Δήμαρχο, εκτιμώντας ότι η συμμετοχή στις εκλογές ενός σημαντικού επιχειρηματία του νησιού μας, θα προσφέρει μία φρέσκια ματιά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

 • dimopoulakis@hotmail.com    16.03.2019 17:52

  είχε ανάγκη ο τοπος καποιον ανθρωπο τετοιο!!!!

 • euang    16.03.2019 17:42

  καμπουρακη καρφωτο τριποντο κατευθειαν!!!!είναι ωραίος!!!

 • lazaros    16.03.2019 16:59

  και μονο που εχει δείξει την ευαισθησια του σε ανθρωπους με ειδικές δεξιοτητες. απο μενα ναι σε ολα,μπραβο σας,κυριε καμπουρακη!!!ειναι στιγμες που σας θαυμάζω!!!

 • oikonomiatoulaou@hotmail.com    16.03.2019 16:51

  Kairos na mpei kapios pou den exei anakgh xrhmatn mpas kai doume asprh mera, mprabo ston kurio auton!!!

Σχολιασμός άρθρου