Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα η συνεδρίαση του Δ.Σ. με αρκετά θέματα προς συζήτηση.
Οι Βετεράνοι αποφάσισαν μεταξύ άλλων η κοπή της πίτας του Συνδέσμου να γίνει στις 4 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση για τις αποφάσεις που πάρθηκαν:
«Έγινε σήμερα ( σ.σ. Δευτέρα) στις 5:00μ.μ. το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας. Συζητήθηκαν αρκετά θέματα εκ των οποίων τα κυριότερα ήταν τα εξής:
1. Η κοπή της πίτας μας που θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου στις 7:00μ.μ. Στη διάρκεια της γιορτής θα τιμηθούν από το Δ.Σ. ορισμένοι άνθρωποι , συμπατριώτες μας , φίλοι και των δύο ομάδων μας από την εποχή που και εμείς ήμασταν νέοι και ενεργοί μέσα στο γήπεδο. Φίλοι που βρέθηκαν δίπλα μας στα δύσκολα, μας βοήθησαν και μας βοηθούν επανειλημμένα και αξίζουν κάθε τιμή! Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς τους ανθρώπους! Επίσης θα τιμηθούν και άνθρωποι του Ροδίτικου και γενικότερα του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου που άφησαν το στίγμα τους σαν παράγοντες , σαν ποδοσφαιριστές ή σαν δημοσιογράφοι.
2. Συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες του φιλικού με την Προοδευτική στις 3 Μαρτίου. Η οργάνωση , η φιλοξενία , ο αγώνας , η μεταφορά κλπ .
3. Ο φιλικός αγώνας μας με την ΑΕΚ. Ο Μανώλης Κώττης είναι ήδη στην Αθήνα και μιλάει με την ΑΕΚ. Λεπτομέρειες όταν θα έρθει απ’ την Αθήνα.
4. Ήρθαν τα μπουφάν ! Παρακαλούνται οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές μας να έρθουν σε επαφή με το Δ.Σ. για την παραλαβή τους.
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον Γιάννη Κάππο για την χορηγία αυτή και γενικά βοήθειά του.
5. Σε συνεργασία με τον «Σύλλογο Αιμοδοτών Ρόδου», θα γίνει αιμοληψία στα γραφεία μας στο άμεσο μέλλον! Αυτή την απόφαση πήρε το Δ.Σ. που αποδέχθηκε την πρόταση του Γιάννη Μαλλιάκα , βετεράνου ποδοσφαιριστή του Διαγόρα και μέλος του Συνδέσμου μας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ