Αθλητικά

Είκοσι τατάμι στον Ζυγό Ρόδου

Κατά την πιο πρόσφατη συνεδρίασή του στις 8 Ιανουαρίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Προσωρινής Διοίκησης της Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Να αντικαταστήσει από την θέση του μέλους του Συμβουλίου τον παραιτηθέντα Χαράλαμπο Κεράνη με τον πρώτο αναπληρωματικό κατ’ αλφαβητική σειρά, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν σταυροί προτίμησης, αφού η Προσωρινή Διοίκηση διορίστηκε από το Δικαστήριο.

2) Να δοθεί στον Δήμαρχο Πετρούπολης Ευάγγελο Σίμο, που είναι εδώ και χρόνια αθλητής του Τζούντο με καφέ ζώνη, το 1ο νταν, τιμητικά για την προσφορά του στο άθλημα, με τις αποδεδειγμένες προσπάθειες που κάνει στην Πετρούπολη.

3) Αφού έφτασαν στην Ελλάδα τα tatami που μας δώρισε η EJU, να κρατηθούν τα καινούρια για τους αγώνες της ίδιας της Ομοσπονδίας και από τα ήδη υπάρχοντα να μοιραστούν στα σωματεία κατόπιν των αιτημάτων τους, σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό (άρθρο 7, παρ. 1, εδ. γ και δ) μέχρι 20 στο καθένα, και μέχρι 20 στρώματα στο καθένα. Σύμφωνα με τα αιτήματα, μοιράζονται tatami ως ακολούθως:

Στον «Μαχητή Βύρωνα»: 15

Στον Σύλλογο της Καλαμάτας: 15

Στον Σύλλογο της Καλύμνου: 15

Στον «Ζυγό Ρόδου»: 20

Στον «Όλυμπο Πετρούπολης»: 15

Στην Α.Ε.Π. : 10

4) Να πληρωθούν τα οδοιπορικά των αθλητών: Ντανατσίδη, Τελτσίδου, Αζωίδη.

5) Να πληρωθεί το ενοίκιο της αίθουσας του Σ.Ε.Φ. από 1/1/17 μέχρι το τέλος του συμβολαίου.

6) Να διατεθούν για κατασκευές και τακτοποίηση της αποθήκης μέχρι 3.000€.

7) Να παραπεμφθούν στην Δικαστική Επιτροπή, που ήδη συγκροτήθηκε με προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ., τα σωματεία που συγκρότησαν παρανόμως Γενική Συνέλευση την 28/12/2017, αφού η προκηρυχθείσα Συνέλευση της ημέρας εκείνης, για πλήρως αιτιολογημένους εκτάκτους λόγους, είχε αναβληθεί με πρωτοβουλία του Προέδρου της Προσωρινής Διοίκησης και προέβησαν σε ενέργειες με σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος της Προσωρινής Διοίκησης, αγνοώντας το κακό που κάνουν στον χώρο του αθλήματος.

Ομοίως να παραπεμφθούν και τα σωματεία που παρανόμησαν κατά την Γενική Συνέλευση της 26 Ιουλίου, αφού η πρόσφατη ενέργειά τους συνιστά επανάληψη του ιδίου πράγματος.

Εν γένει αποφασίστηκε να παραπεμφθεί στην Δικαστική Επιτροπή κάθε έκκνομη ενέργεια που έγινε και όσες ενδεχομένως γίνου στο μέλλον.

Σύμφωνα με αυτό, παραπέμπεται στην Δικαστική Επιτροπή ο «Ολυμπιονίκης Αγ. Ιωάννου Ρέντη», διότι επί σειρά ετών δεν έχει αποδώσει οικονομικό απολογισμό στην Ομοσπονδία για τα τουρνουά «ILIADIS CUP», παρ’ ότι όφειλε να το κάνει, αφού το συγκεκριμένο τουρνουά ανήκει στην Ομοσπονδία και κακώς εκχωρήθηκε στον εν λόγω Σύλλογο, και παρ’ ότι η Προσωρινή Διοίκηση του το ζήτησε.

Στην κρίση της Δικαστικής Επιτροπής τίθεται εξ άλλου και ο Νίκος Ηλιάδης, για την μη παράδοση στην Ομοσπονδία των tatami και judogi που έδωσε στην Ομοσπονδία η EJU και τα παρέλαβε ο ίδιος.

8) Να δημιουργηθούν κλιμάκια Εθνικών Ομάδων ως εξής:

ΑΤΤΙΚΗ:

Ανατολική: προπονητής Βασίλης Παπαδόπουλος

Δυτική και Βόρεια: προπονητής Χρήστος Καρατζάς

Κεντρική: Προπονητής Νίκος Μπαμπάς

Νότια: Προπονητής Γιώργος Φραγγελάκης

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Προπονητής Γρηγόρης Ναζάρωφ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΠΙΕΡΙΑΣ: Προπονητής Βλαδίμηρος Παπαδόπουλος

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Οι προπονητές θα οριστούν σε επόμενη συνεδρίαση.

ΡΟΔΟΣ: Οι Προπονητές θα οριστούν σε επόμενη συνεδρίαση.

9) Τέλος, αποφασίστηκε η συγκρότηση Επιτροπής Ιεραρχίας και Νταν, με Πρόεδρο τον κ. Θανάση Καπαρό και Αντιπρόεδρο τον κ. Σπύρο Ρήγο.

Ο Πρόεδρος θα επιλέξει τα μέλη της Επιτροπής και θα τα θέσει υπό την έγκριση του Δ.Σ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου