Τοπικές Ειδήσεις

Στην Πάτμο γεννήθηκε το 46ο μωράκι της Hopegenesis!

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι από την Πάτμο είναι το 46ο μωράκι της Hopegenesis. Η μικρούλα ήρθε στον κόσμο την Τρίτη 6 Νοεμβρίου στις 02:00 π.μ. Μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας.
Με έτος ίδρυσης το 2015, η HOPEgenesis είναι μία ελληνική, αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση που έχει ως όραμα την ανατροπή του κλίματος υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, προσφέροντας δωρεάν την πλήρη κάλυψη των αναγκών μιας γυναίκας από τη στιγμή που μένει έγκυος έως και τη γέννα. Η προσοχή της οργάνωσης στρέφεται στις γυναίκες των απομονωμένων νησιωτικών και ηπειρωτικών περιοχών της Ελλάδας και, σε στενή συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες, προσφέρει ασφάλεια στις γυναίκες που ήδη κυοφορούν καθώς και κίνητρα στις υπόλοιπες να τεκνοποιήσουν. Με την αμέριστη αρωγή και συμβολή του οργανισμού, μέχρι σήμερα έχουν έρθει στον κόσμο 46 μωρά, ενώ τους αμέσως επόμενους μήνες αναμένονται κι άλλα!
Πρόσφατα, εντάχθηκαν ακόμα οκτώ περιοχές στο πρωτοπόρο πρόγραμμα δράσης της HOPEgenesis που σήμερα πλέον δραστηριοποιείται σε διαφορετικά σημεία της χώρας εκ των οποίων σε 28 νησιά που είχαν ελάχιστες ή μηδενικές γεννήσεις από το 2015, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες στην καταπολέμηση της υπογεννητικότητας.
Η «HOPEgenesis» μέσω του ειδικού προγράμματος, έχει ως απώτερο στόχο να συμβάλει στη σταδιακή αύξηση του πληθυσμού της Ελλάδας και σε αυτήν μπορούν να απευθυνθούν:
-Έγκυες γυναίκες ή γυναίκες που επιθυμούν να κυοφορήσουν από τις περιοχές δράσης του οργανισμού των οποίων είναι μόνιμοι κάτοικοι
-Έγκυες γυναίκες ή γυναίκες που επιθυμούν να κυοφορήσουν και κατοικούν μόνιμα σε απομονωμένη περιοχή της Ελλάδας, που δεν είναι ήδη καταγεγραμμένη στις περιοχές δράσης της HOPEgenesis!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου