ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΕ Διαγόρας: Επισημοποιήθηκε του Τερζή… μετακομίζοντας στην Πτολεμαΐδα

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Τόλης Τερζής- Διαγόρας

Προ­πο­νη­τής του Διαγόρα ενόψει της συνέ­χειας του πρω­τα­θλή­μα­τος της Super League 2, είναι με κάθε επι­ση­μό­τητα ο Τόλης Τερζής.

Όπως έγραψε η «δσπορ», ο έμπει­ρος τεχνι­κός είχε συμ­φω­νή­σει προ­φο­ρικά με τον «γηραιό», και πλέον διευ­θε­τή­θη­καν και οι τελευ­ταίες λεπτο­μέ­ρειες που είχαν απο­μεί­νει. Ο Τερζής υπέ­γραψε την έναρξη της συνερ­γα­σίας του και προ­πό­νησε τη Δευτέρα για πρώτη φορά τους «κυα­νέ­ρυ­θρους», οι οποίο μετα­κό­μι­σαν στην Πτο­λε­μα­ΐδα και συγκε­κρι­μένα στο αθλη­τικό κέντρο «Παντε­λί­δης», ενόψει των τριών συνε­χό­με­νων εκτός έδρας παι­χνι­διών τους στο πρω­τά­θλημα της Super League 2 (ΠΑΟΚ Β’, Ηρακλή και ΠΑΣ Γιάν­νινα).

Στη σχετική ανα­κοί­νωση που εκδό­θηκε προς ενη­μέ­ρωση ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

«Η ΠΑΕ Δια­γό­ρας είναι στην ευχά­ρι­στη θέση να ανα­κοι­νώ­σει την έναρξη της συνερ­γα­σίας με τον προ­πο­νητή Από­στολο Τερζή, οποίος γνω­ρί­ζει καλά την προ­πο­νη­τική δουλειά απέ­να­ντι σε νεαρής ηλικίας ποδο­σφαι­ρι­στές, αλλά και τις μεγάλες κατη­γο­ρίες ποδο­σφαί­ρου της χώρας αφού:

-Ξεκίνησε την προ­πο­νη­τική του πορεία το 2015 από την ομάδα Νέων της Βέροιας.

-Το 2017 μετέβη στη Σπάρτη.

-Το 2018 ξεκί­νησε βοηθός προ­πο­νητή στον Άρη Θεσ­σα­λο­νί­κης κι έγινε υπη­ρε­σια­κός στους ‘’κιτρινόμαυρους’’ της συμπρω­τεύ­ου­σας τον Νοέμ­βριο του 2018.

-Τον Φεβρουά­ριο του 2023 ανέλαβε πρώτος προ­πο­νη­τής στον Άρη αντι­κα­θι­στώ­ντας τον Άλαν Πάρ­ντιου.

-Τον Ιανουά­ριο του 2024 προ­σλή­φθηκε στην Καλα­μάτα και από τη Δευτέρα είναι και επίσημα προ­πο­νη­τής του Διαγόρα.

Τον καλω­σο­ρί­ζουμε στην ομάδα μας και του ευχό­μα­στε υγεία και πολλές ‘’κυανέρυθρες’’ νίκες.

Στην Πτο­λε­μα­ΐδα η ομάδα

Ο Δια­γό­ρας βρί­σκε­ται από το πρωί (σ.σ. Δευτέρα) στην Πτο­λε­μα­ΐδα. Εκεί ο νέος προ­πο­νη­τής θα δου­λέ­ψει απρό­σκο­πτα με τους ποδο­σφαι­ρι­στές της ομάδας, περ­νώ­ντας τα δικά του στοι­χεία στο παι­χνίδι τους και προ­ε­τοι­μά­ζο­ντας τους για την συνέ­χεια που ακο­λου­θεί».

Απαλ­λά­χθηκε από την ΕΕΑ ο «γηραιός»

Η ΠΑΕ Δια­γό­ρας, απαλ­λά­χθηκε από την Επι­τροπή Επαγ­γελ­μα­τι­κού Αθλη­τι­σμού για παρα­βά­σεις δια­τά­ξεων του άρθρου 77Α του Ν.2725/1999 που προ­βλέ­πουν ότι υπο­βάλ­λο­νται στην ΕΕΑ, τα ακό­λουθα έγγραφα:

α) Τα πρα­κτικά των απο­φά­σεων του Δ.Σ. περί συγκρό­τη­σής του σε σώμα, παραί­τη­σης μέλους, εκλογής νέου μέλους σε πλήρωση κενω­θεί­σας θέσης, καθώς και ανά­θε­σης εξου­σιών δια­χεί­ρι­σης ή εκπρο­σώ­πη­σης, εντός τριάντα ημερών από την ημε­ρο­μη­νία της συνε­δρί­α­σης, β) τα πρα­κτικά των Γ.Σ. των Α.Α.Ε., εντός τριάντα ημερών από την ημε­ρο­μη­νία της συνέ­λευ­σης.

Η σχετική απόφαση της ΕΕΑ ανα­φέ­ρει τα ακό­λουθα:

«Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ Γ.Σ. Δια­γό­ρας για παρά­βαση του άρθρου 77Α παρ.8 περ. πρώτη και εδ.β’ και 10 Ν.2725/1999, όπως τρο­πο­ποι­ή­θηκε με το άρθρο 4 Ν.4809/2001 (Γ.Σ. 20.08.2024). ΔΕΝ ΤΕΛΕΣΕ».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.