ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλή μετεγγραφή ουσίας και εντυπώσεων η Δόξα Ψίνθου

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ

Διπλή με­τεγ­γρα­φι­κή επι­τυ­χία, τόσο σε επί­πε­δο ου­σί­ας, όσο και εντυ­πώ­σε­ων, κα­τέ­γρα­ψε η Δόξα Ψίν­θου. Ο προ­πο­νη­τής Γιώρ­γος Ορ­φα­νί­δης έχει κάθε δι­καί­ω­μα να τρί­βει τα χέρια του με ικα­νο­ποί­η­ση, καθώς η διοί­κη­ση του Χρή­στου Πλύ­γκου του έκανε «δώρο» δύο ικα­νό­τα­τους μέ­σους, που μπο­ρούν να κά­νουν τη δια­φο­ρά.

Πα­ρό­τι είχαν προ­τά­σεις από αρ­κε­τές ομά­δες της Α’ κα­τη­γο­ρί­ας, ο 27χρο­νος Λε­ω­νί­δας Στε­φα­νής (απο­δε­σμεύ­τη­κε από την ΑΕΡΑ) και ο 29χρο­νος Βα­σί­λης Σερ­μπί­νης (πέρσι έπαι­ζε στον Αστέ­ρα Πα­στί­δας) επέ­λε­ξαν να συ­νε­χί­σουν τη στα­διο­δρο­μία τους στους «βυσ­σι­νί». Πέρα από την προ­σέγ­γι­ση της διοί­κη­σης, ρόλο στην από­φα­σή τους έπαι­ξε αναμ­φί­βο­λα και το γε­γο­νός πως αμ­φό­τε­ροι αγω­νί­στη­καν στην ομάδα και στο πα­ρελ­θόν.

Μετά τις τε­λευ­ταί­ες εξε­λί­ξεις, ο Γιώρ­γος Ορ­φα­νί­δης μπο­ρεί να αντι­με­τω­πί­ζει με ακόμα με­γα­λύ­τε­ρη αι­σιο­δο­ξία τη χρο­νιά επι­στρο­φής της Δόξας στα «σα­λό­νια» του το­πι­κού, καθώς έχει στη διά­θε­σή του ένα πλή­ρες ρό­στερ, με φι­λο­δο­ξί­ες και δίψα για διά­κρι­ση.

Κατά τα άλλα, η προ­ε­τοι­μα­σία των Ψιν­θε­νών συ­νε­χί­ζε­ται με μι­κρο­προ­βλή­μα­τα, ενώ το επό­με­νο φι­λι­κό τους παι­χνί­δι έχει προ­γραμ­μα­τι­στεί για το Σάβ­βα­το με αντί­πα­λο τον Άρη Αρ­χαγ­γέ­λου, πι­θα­νό­τα­τα στην έδρα τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.