Εξελίξεις στο μετεγγραφικό μέτωπο του Διαγόρα αναμένονται μέσα στην εβδομάδα, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι άνθρωποι του «γηραιού» έχουν εντοπίσει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τους ενδιαφέρουν, προκειμένου να ενισχύσουν περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό τους.
Οι διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και καλώς εχόντων των πραγμάτων μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.
Να σημειώσουμε ότι εκκρεμούν οι ανακοινώσεις της απόκτησης των Αλέξανδρου Σμυρλή και Δημήτρη Θεοδωράκη, οι οποίοι ήδη έχουν ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι άνθρωποι του Διαγόρα, σε συνεννόηση με τον Σάκη Θεοδοσιάδη, έχουν αποφασίσει να αφήσουν για το τέλος, δύο με τρεις μετεγγραφικές κινήσεις, όταν και θα έχει ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο «γηραιός».
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι του Διαγόρα και ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης, βρίσκονται σε επαφή με ομάδες, προκειμένου να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι την προσεχή Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ