Ειδήσεις

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας απέστειλε ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ηλίας Λάμπρος

Την ικανοποίησή του για την πρόσφατη επίσκεψη των στρατιωτικών γιατρών στην Κάρπαθο  εξέφρασε ο Δήμαρχος Καρπάθου προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο με σχετική κοινοποίηση στην αναπληρώτρια Υπουργό κυρία Φ. Γεννηματά.

«Κύριε Υπουργέ,

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσφατη επίσκεψη στο νησί μας του ιατρικό δυναμικού του ΠΓΥ«ΠΡΟΜΗΘΕΑ»  και για τις υπηρεσίες τους που προσέφεραν στους κατοίκους  της Καρπάθου.

Σε μια εποχή όπου η κρίση πλήττει την Ελλάδα, γίνεται επιτακτικότερη η ανάγκη για την προώθηση δράσεων που αφορούν στην στήριξη των πολιτών. Η ακριτική Ελλάδα και ιδιαίτερα τα μικρά νησιά, έχουν ανάγκη από τη στήριξη σας .    Ειλικρινά, είμαστε ικανοποιημένοι από την εξέλιξη του όλου προγράμματος  και ευχόμαστε να συνεχιστεί και στο άμεσο μέλλον.

Κύριε Υπουργέ,

Κλείνοντας  την σύντομη επιστολή   μου,  θα μου   επιτρέψετε  να εκφράσω την επιθυμία  την δική μου  προσωπικά αλλά και του Δημοτικού  Συμβουλίου  να μας   τιμήσετε  για άλλη μία φορά με την παρουσία σας στο νησί μας.

Ο

Δήμαρχος  Καρπάθου

Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου