Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μετεγγραφής για τα δεδομένα του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας βρίσκεται η ομάδα του Άρη Αρχαγγέλου.
Οι «κιτρινόμαυροι» του Γιώργου Σάββενα βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτηση του επιθετικού Χρήστου Αμανατίδη που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Α.Σ. Ρόδος κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι Αρχαγγελίτες έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο, απομένουν σημαντικές λεπτομέρειες προς διευθέτηση για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του, οι οποίες αφορούν την αποδέσμευσή του από τα «ελάφια».
Ο Α.Σ. Ρόδος είχε ανακοινώσει επίσημα την λύση της συνεργασίας με τον Χρήστο Αμανατίδη, όμως ο ποδοσφαιριστής ακόμα δεν έχει πάρει την… ελευθέρας του.
Μόλις μείνει και τυπικά ελεύθερος από τους «πράσινους» της πόλης μας, οι άνθρωποι του Άρη Αρχαγγέλου θα συναντηθούν με τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ολοκληρώσουν την σπουδαία μετεγγραφή, η οποία θα ενισχύσει σημαντικά μεσοεπιθετικά το ρόστερ των «κιτρινόμαρων» ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ