Την μετεγγραφική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, ξεκίνησε ο Ακουσίλαος.
Οι «πράσινοι» των Φανών απέκτησαν τον έμπειρο ακραίο αμυντικό Σταύρο Γιαννακόπουλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Παστίδας.
Ο ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με την διοίκηση, υπέγραψε την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Ακουσίλαο να επισημοποιεί την μετεγγραφή, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο Α.Σ Φανών Ακουσίλαος ανακοινώνει την πρώτη του μετεγγραφή για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο, κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα , τον Σταύρο Γιαννακόπουλο, ποδοσφαιριστή μεγάλης αξίας στο χώρο του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε επιτυχίες με υγεία!»
Ευχαριστίες σε Καμπούρη και Κωνσταντινίδη
Όπως αποκάλυψε η «δσπορ», οι Μανώλης Καμπούρης και Μολέσκος Κωνσταντινίδης συμφώνησαν με την Α.Ε. Κύπρος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Ακουσίλαος εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστώντας τους δύο αθλητές για την προσφορά τους στον σύλλογο στην περασμένη σεζόν.
Αναλυτικά:
«Ο σύλλογος μας θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους Μανώλη Καμπούρη και Μολέσκο Κωνσταντινίδη για την περσινή αξιέπαινη προσφορά τους στην επίτευξη των στόχων μας και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία με υγεία και επιτυχίες στην νέα τους ομάδα».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ