Τοπικές Ειδήσεις

Ασφαλτόστρωση στην Εθνική Οδό Ρόδου-Λίνδου στο τμήμα από την γέφυρα Μάκαρη έως τον κόμβο Μάσαρη

Σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό Ρόδου-Λίνδου στο τμήμα από την γέφυρα Μάκαρη έως τον κόμβο Μάσαρη, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου: «Κατασκευή νέας γέφυρας της Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου στον ποταμό Μάκαρη».
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 17 Μαΐου 2020 στις 08.00 π.μ. και θα διαρκέσουν τρεις ημέρες. Λόγω των εργασιών αυτών δεν θα είναι δυνατή η κυκλοφορία των οχημάτων μέσω της υφιστάμενης ιρλανδικής διάβασης.
Η ρύθμιση της κυκλοφορίας θα διεξάγεται μέσω παράκαμψης ως εξής:
α) Για το ρεύμα κυκλοφορίας της Ε.Ο. Ρόδου-Λίνδου με κατεύθυνση από Ρόδο προς Λίνδο, μέσω δεξιάς στροφής προς τον οικισμό Μαλώνα στην θέση του κυκλικού κόμβου Χαρακίου και της χρήσεως της επαρχιακής οδού Μαλώνα-Χαράκι έως και τον οικισμό Μαλώνα, του τμήματος της παλαιάς Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου, έως και τον οικισμό Μάσαρη και της δημοτικής οδού που συνδέει το κέντρο του οικισμού Μασάρων με τον κυκλικό κόμβο Μασάρων επί της Ε.Ο. Ρόδου-Λίνδου.
β) Για το ρεύμα κυκλοφορίας της Ε.Ο. Ρόδου-Λίνδου με κατεύθυνση από Λίνδο προς Ρόδο, μέσω αριστερής στροφής στην θέση του κυκλικού κόμβου Μασάρων προς τον οικισμό Μάσαρη και της χρήσεως της δημοτικής οδού που συνδέει τον κυκλικό κόμβο Μασάρων με το κέντρο του οικισμού Μασάρων, του τμήματος της παλαιάς Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου, έως και τον οικισμό Μαλώνα και της επαρχιακής οδού Μαλώνα-Χαράκι έως και τον κυκλικό κόμβο Χαρακίου.
Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους. Οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και σε τυχόν υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στην συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.
Το Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου