ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δίνει τα ξενοδοχεία του για να γίνουν νοσοκομεία και πληρώνει γιατρούς και νοσηλευτές

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Σπου­δαία κίνηση από τον Κρι­στιάνο Ρονάλ­ντο, ο οποίος απο­φά­σισε να παρα­χω­ρή­σει τα ξενο­δο­χεία του για να μετα­τρα­πούν σε νοσο­κο­μεία προ­κει­μέ­νου να αντι­με­τω­πι­στεί η επεί­γουσα κατά­σταση λόγω κορο­νοϊού. Ο Πορ­το­γά­λος σούπερ σταρ παρα­μέ­νει σε καρα­ντίνα στην πατρίδα του μετά το κρούσμα του ιού στη Γιου­βέ­ντους με τον Ντα­νιέλε Ρου­γκάνι.

Ο CR7 δια­θέ­τει μια αλυσίδα πολυ­τε­λών ξενο­δο­χείων σε Ισπανία και Πορ­το­γα­λία και όπως έγινε γνωστό τα παρα­χω­ρεί στις αρμό­διες αρχές για να τα μετα­τρέ­ψουν σε νοσο­κο­μεία προ­κει­μέ­νου να περι­θάλ­ψουν όσους χρειά­ζο­νται νοση­λείας εξαι­τίας του κορο­νοϊού. Μάλιστα, ρεπορ­τάζ του πορ­το­γα­λι­κού Τύπου ανα­φέ­ρουν ότι ο ίδιος ο Κρι­στιάνο θα καλύψει τους μισθούς των γιατρών, των νοση­λευ­τών και του υπό­λοι­που προ­σω­πι­κού που θα απα­σχο­λη­θεί επι­πλέον καθώς ο κορο­νο­ϊός εξα­πλώ­νε­ται ραγδαία!

Πριν από μερικά εικο­σι­τε­τρά­ωρα ο Κρι­στιάνο έστειλε μήνυμα για τον κορο­νοϊό από το σπίτι του όπου έχει τεθεί σε καρα­ντίνα.

15842274829550.jpg
Πηγή ethnos.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.