Αθλητικά

Ασταμάτητη η δουλειά στα Μαριτσά, με ανάγκη για περαιτέρω βοήθεια

Διαρκής είναι η προσπάθεια των ανθρώπων του Ηρακλή Μαριτσών να βελτιώσουν τις γηπεδικές εγκαταστάσεις της κοινότητάς τους, ώστε κατά την επιστροφή τους στις προπονήσεις, όποτε κι αν επιτρέψουν οι συνθήκες τη λήψη της σχετικής απόφασης, οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου να βρουν τους χώρους που θα χρησιμοποιήσουν πιο λειτουργικούς, πιο όμορφους και πιο ασφαλείς.
Ο χλοοτάπητας του κεντρικού γηπέδου φροντίζεται καθημερινά με όποιο μέσο που έχουν στη διάθεσή τους οι παράγοντες της διοίκησης, οι οποίοι έχουν μεν την υποστήριξη του ΔΟΠΑΡ, που τους προμηθεύει, στο μέτρο του δυνατού, τα απαραίτητα υλικά, ωστόσο όπως λένε, χρειάζονται περαιτέρω βοήθεια σε επίπεδο εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού. Η σωστή συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, τον οποίο έχουν φέρει σε καλή κατάσταση, απαιτεί την τακτική παρουσία γεωπόνου και εργάτη και ως προς αυτό, οι Μαριτσενοί διαπιστώνουν κενό.
Η ανακαίνιση των αποδυτηρίων, τόσο των γηπεδούχων, όσο και των φιλοξενούμενων, μπήκε στην τελική της φάση και εντός των επόμενων ημερών θα είναι έτοιμα, ο επιχειρηματίας Μανώλης Χατζημανώλης (πρατήριο υγρών καυσίμων στα Μαριτσά), ο οποίος στηρίζει με συνέπεια τον σύλλογο, μεριμνά για την ανακατασκευή των πάγκων, ενώ πολλή δουλειά έχει γίνει στους βοηθητικούς χώρους.
Αν υπάρχει κάτι που αγχώνει τους ανθρώπους του Ηρακλή, είναι η καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών κατασκευής τους νέου προπονητηρίου, που βάσει των δεσμεύσεων τις οποίες έλαβαν, επρόκειτο να ξεκινήσουν εντός της περασμένης εβδομάδας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου