ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έρχεται το Σάββατο ο Γκόφας

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΙΛΤΟΣ ΓΚΟΦΑΣ- ΙΑΛΥΣΟΣ

Από το βράδυ της Τε­τάρ­τη, ο Μίλ­τος Γκό­φας είναι ο νέο προ­πο­νη­τής του ΓΑΣ Ιά­λυ­σου, ο οποί­ος κα­λεί­ται να οδη­γή­σει τους «το­ξο­βό­λους» στην συ­νέ­χεια του 4ου ομί­λου στο πρω­τά­θλη­μα της Football League 2.

Οι πρω­τα­θλη­τές Δω­δε­κα­νή­σου κι­νού­με­νοι κάτω από άκρα μυ­στι­κό­τη­τα, ήρθαν σε συμ­φω­νία με τον έμπει­ρο τε­χνι­κό, ο οποί­ος θα αντι­κα­τα­στή­σει τον Πέτρο Μίχο στον πάγκο του συλ­λό­γου.

Οι «το­ξο­βό­λοι» επι­ση­μο­ποί­η­σαν την πρό­σλη­ψη του Μίλ­του Γκόφα με την ακό­λου­θη ανα­κοί­νω­ση:

«Ο ΓΑΣ Ιά­λυ­σος ανα­κοι­νώ­νει την έναρ­ξη της συ­νερ­γα­σί­ας με τον προ­πο­νη­τή κ. Μιλ­τιά­δη Γκόφα. Ο έμπει­ρος τε­χνι­κός έχει δια­τε­λέ­σει προ­πο­νη­τής σε Αγία Πα­ρα­σκευή, Π.Α.Ο Ρουφ, Πα­νη­λεια­κό και Κα­λα­μά­τα. Το Δ.Σ κα­λω­σο­ρί­ζει τον κ.Γκόφα στην ομάδα του Ιά­λυ­σου».

Σύμ­φω­να με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δσπορ» ο έμπει­ρος τε­χνι­κός θα έρθει στο νησί μας το Σάβ­βα­το, όπου θα έχει την πρώτη του επί­ση­μη γνω­ρι­μία με το διοι­κη­τι­κό συμ­βού­λιο, τους πο­δο­σφαι­ρι­στές, αλλά και τους συ­νερ­γά­τες που θα τον πλαι­σιώ­σουν στον ΓΑΣ Ιά­λυ­σο.

Φυ­σι­κά θα δώσει το «παρών» και στις εξέ­δρες του «Οι­κο­νο­μί­δειου» για να πα­ρα­κο­λου­θή­σει το παι­χνί­δι της 15ης αγω­νι­στι­κής με αντί­πα­λο την Α.Ε. Ηρά­κλειο και όπως όλα δεί­χνουν από την προ­σε­χή Δευ­τέ­ρα θα πιά­σει και επί­ση­μα δου­λειά στους «το­ξο­βό­λους».

Το βλέμ­μα στην Α.Ε. Ηρά­κλειο

Από εκεί και πέρα, οι πρω­τα­θλη­τές Δω­δε­κα­νή­σου μετά από την νίκη- πρό­κρι­ση στους «8» του Κυ­πέλ­λου Δω­δε­κα­νή­σου, απέ­να­ντι στον Φοίβο, στρέ­φουν την προ­σο­χή τους στο παι­χνί­δι της Κυ­ρια­κής για την 15η αγω­νι­στι­κή του πρω­τα­θλή­μα­τος της Football League 2 στον 4ο όμιλο, με αντί­πα­λο την Α.Ε. Ηρά­κλειο.

Η προ­ε­τοι­μα­σία των «το­ξο­βό­λων» συ­νε­χί­στη­κε χθες στο «Οι­κο­νο­μί­δειο» με τον Γιώρ­γο Σάβ­βε­να να χω­ρί­ζει σε δύο γκρούπ τους πο­δο­σφαι­ρι­στές του.

Στο πρώτο γκρούπ ήταν όσοι αγω­νί­στη­καν την Τε­τάρ­τη, εκτε­λώ­ντας ασκή­σεις απο­θε­ρα­πεί­ας και χα­λά­ρω­μα, ενώ στο δεύ­τε­ρο γκρουπ ήταν όλοι οι υπό­λοι­ποι πο­δο­σφαι­ρι­στές που προ­πο­νή­θη­καν σε εντα­τι­κούς ρυθ­μούς.

Η προ­ε­τοι­μα­σία του ΓΑΣ Ιά­λυ­σου θα συ­νε­χι­στεί σή­με­ρα με ασκή­σεις τα­κτι­κής και αγω­νι­στι­κά παι­χνί­δια με την μπάλα και θα ολο­κλη­ρω­θεί το πρωί του Σαβ­βά­του.

Ο Γιώρ­γος Σάβ­βε­νας δεν υπο­λο­γί­ζει για το παι­χνί­δι της Κυ­ρια­κής τον τι­μω­ρη­μέ­νο Βαγ­γέ­λη Ρε­κλεί­τη που συ­μπλή­ρω­σε τέσ­σε­ρις κί­τρι­νες κάρ­τες.

Ο Γιάν­νης Καρ­πα­θά­κης έχει ξε­πε­ρά­σει πλή­ρως τον τραυ­μα­τι­σμό του και είναι ετοι­μο­πό­λε­μος, ενώ κα­νο­νι­κά ανα­μέ­νε­ται να αγω­νι­στεί και ο Δη­μή­τρης Κοι­λιά­ρας που τις τε­λευ­ταί­ες ημέ­ρες τα­λαι­πω­ρεί­ται από ίωση.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.