Με καλούς οιωνούς ταξιδεύουν οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Τοξοβολίας του ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού χώρου, όλων των κατηγοριών 18 m, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 15 και 16 Δεκεμβρίου.

Το πρωτάθλημα αφορά στις μικρές κατηγορίες Παίδων και εφήβων που θα γίνουν την πρώτη μέρα και στις κατηγορίες Α’ & Β’ Γυναικών-Ανδρών που θα διεξαχθούν την δεύτερη. Οι αθλητές μας θα συμμετάσχουν με ολυμπιακό τόξο. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο-προπονητήριο της Ολυμπιάδας Αθήνα 2004 στην Σχολή Ικάρων της Δεκέλειας στο Τατόι.

Από πλευράς Κένταυρου πρόκειται να συμμετάσχουν 7 αθλητές:

Παίδες – Έφηβοι

Κιαζημουσταφά Σταματία

Κηπουρού Τσαμπίκα

Γιαννάς Γεώργιος

Μιτζέλος Εμμανουήλ

Φαρμακίδης Βασίλης

Άνδρες

Κηπουρός Σάββας

Παπαβραμίδης Ντίνος

Η συμμετοχή των παιδιών θα συμβάλει σημαντικά στην απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών και όχι μόνο. Την ομάδα στηρίζει η πιστοποιημένη προπονήτρια Τοξοβολίας Τουμπανάκη Ματίνα.

Να τονίσουμε ότι η ομάδα τοξοβολίας αναγκάστηκε να αναχωρήσει την Πέμπτη 13 για να επιστρέψει Τρίτη 18 του μήνα, με τους μαθητές να «γράφουν» απουσίες στα σχολεία τους και να κάνουν τρεις διανυκτερεύσεις, για λόγους συγκοινωνιακούς και οικονομικούς εξαιτίας του υψηλού κόστους των αεροπορικών εισιτηρίων αλλά και για το επιπλέον κόστος-χαράτσι που αναγκάζονται οι αθλητές να πληρώνουν όταν μεταφέρουν τον εξοπλισμό του αθλήματος, στην προκειμένη περίπτωση το τόξο, καθώς οι αεροπορικές εταιρίες απαιτούν πληρωμή 30€ σε κάθε σκέλος του ταξιδιού.

Ο σύλλογος ευχαριστεί την Blue Star Ferries για την σημαντική συμβολή της στην πραγματοποίηση της αποστολής και τους χορηγούς που στηρίζουν τη δραστηριότητα του συλλόγου FUTUREKIDS διδασκαλείο πληροφορικής, το ELAFOS Hotel στον Προφήτη Ηλία, το Pane di Capo και την ACS ταχυμεταφορές. Πληροφορίες για τα μαθήματα Τοξοβολίας του Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: 6936618366,rodiga@otenet.gr.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ