Τοπικές Ειδήσεις

Νεφρολόγος στο Νοσοκομείο της Κω, ύστερα από την παρέμβαση της Μίκας Ιατρίδη.

Με έναν ιατρό νεφρολόγο ενισχύεται το Νοσοκομείο της Κω για τις επόμενες ημέρες, ύστερα από την παρέμβαση της Μίκας Ιατρίδη στον Υπουργό Υγείας και τη 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου.

Ειδικότερα, ύστερα και από τη συνεχή συνεργασία και επικοινωνία της βουλευτού Δωδεκανήσου με τη Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ, το νοσοκομείο της Κω θα ενισχυθεί με έναν ακόμα νεφρολόγο, με πρόθεση η παραμονή του να ισχύσει μέχρι και τη νέα προκήρυξη μόνιμης θέσης.

Σύμφωνα με τη σημερινή ενημέρωση που είχε η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. από την Υποδιοικήτρια της 2ης ΥΠΕ, Μαρία Δίπλα, στην επόμενη προκήρυξη θέσεων ιατρών που προγραμματίζει το Υπουργείο Υγείας θα συμπεριληφθεί και θέση νεφρολόγου για το Νοσοκομείο της Κω, ώστε να δοθεί λύση στις αυξημένες ανάγκες της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού αλλά και, γενικότερα, στην κάλυψη των ευρύτερων αναγκών των νησιών της Δωδεκανήσου που καλύπτει το νοσοκομείο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου