Ειδήσεις

Στη Ρόδο θα συνεδριάσει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στη Ρόδο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη τακτική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στις 11:00.

Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί σε αίθουσα του Περιφερειακού Συβουλίου η οποία στεγάζεται στο Περιφερειακό Μέγαρο (πρώην Νομαρχία Δωδεκανήσου) και θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο Εκλογή εκπροσώπων του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου στη Γενική Συνέλευση της ΕΝΠΕ.

ΘΕΜΑ 2ο Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου για την ανάληψη από πλευράς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αδειοδότησης και κατασκευής υδατοδρομείου νήσου Μυκόνου.

ΘΕΜΑ 3ο Ορισμός εκπροσώπων του Περιφερειακού Συμβουλίου με τους αναπληρωτές τους σε εταιρείες και ΝΠΙ& στις οποίες μετέχει η Περιφέρεια.

ΘΕΜΑ 4ο Ορισμός εκπροσώπων του Περιφερειακού Συμβουλίου με τους αναπληρωτές τους στις Αστικές Μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες – Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ»,
«ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» (Κως), και «ΔΙΟΔΟΣ» (Ρόδος).

ΘΕΜΑ 5ο Στρατηγική μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2014-2020.

ΘΕΜΑ 6ο Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το Στρατηγικό Πλαίσιο Επενδύσεων Μεταφορών 2014-2025.

ΘΕΜΑ 7ο Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020

ΘΕΜΑ 8ο Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης Π/Υ Β΄ τριμήνου 2014.

ΘΕΜΑ 9ο Ορισμός εκπροσώπου του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων.

ΘΕΜΑ 10ο Ορισμός μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου με τους αναπληρωτές τους στα Συντονιστικά Όργανα Πολιτικής
Προστασίας Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

ΘΕΜΑ 11ο Ορισμός εκπροσώπων του Περιφερειακού Συμβουλίου με τους αναπληρωτές τους στις γνωμοδοτικές επιτροπές των λιμενικών αρχών, αρμόδιες για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων.

ΘΕΜΑ 12ο Ορισμός εκπροσώπων του Περιφερειακού Συμβουλίου με τους αναπληρωτές τους στις επιτροπές των λιμενικών αρχών, αρμόδιες για θέματα χαρακτηρισμού των παραλιών ως πολυσύχναστων, εξέτασης αιτημάτων προς χορήγηση αδειών εκμίσθωσης μέσων αναψυχής κλπ.

ΘΕΜΑ 13ο Ορισμός εκπροσώπου του Περιφερειακού Συμβουλίου με τον αναπληρωτή του στο διοικητικό συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Καρπάθου-Σαρίας.

ΘΕΜΑ 14ο Λήψη απόφασης για την παράταση του έργου «Προγραμματική σύμβαση πρ. Ν.Α. Κυκλάδων και ΥΠΠΟ & Τουρισμού για τη συνέχιση ανασκαφών στο Λιμάνι της Σχοινούσας».

ΘΕΜΑ 15ο Συγκρότηση επιτροπών της παρ.4 του άρθρου 13 του Π& 242/1996 για κάθε Π.Ε. (μισθώσεις ακινήτων).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΘΩΜΑΣ ΣΩΤΡΙΛΛΗΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου