Πολιτιστικά

Αλλαγή ηγεσίας στη Λέσχη Lions Ρόδου

Σε πανηγυρική και επίσημη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεδριακή αίθουσα του Ξενοδοχείου RODOS PALACE το Σάββατο 5 Ιουλίου 2014, η τελετή της αλλαγής της Διοίκησης της Λέσχης LIONS Ρόδου και η εγκατάσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με Πρόεδρο τον Αρη Δημόπουλο.

Στην τελετή αλλαγής της ηγεσίας μας παρέστησαν ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου πατήρ Αντώνιος Πατρός ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ Γεώργιος Χατζημάρκος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ Ιωάννης Πάππου, ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρήστος Μπάρδος, ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος κ Στέφανος Δράκος με τις συζύγους τους καθώς και ο ιατρός κ Αγγελος Ζερβός.
Επίσης παρέστησαν η Πρόεδρος Περιοχής των LIONS MJF & L κ Κορνηλία Δημητριάδη, η Πρόεδρος Ζώνης κα Σμαράγδη Παρισίδη ειδικώς αφιχθείσα από την Κω, καθώς και η Πρόεδρος της Λέσχης LIONS ΗΛΙΟΥΣΑ ΡΟΔΟΥ κα Ειρήνη Φτακλάκη.

Κατά την εκδήλωση ο απερχόμενος πρόεδρος Παναγιώτης Σακελλαρίου αφού χαιρέτησε την παρουσία των πολιτικών και λαϊονικών αρχών, προέβη σε απολογισμό του εκτελεσθέντος έργου του απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου και έκανε αναφορά σε όλες τις δράσεις της Λέσχης με αποκορύφωμα την βράβευση όλων των πρωτευσάντων – αριστούχων μαθητών της Γ τάξης όλων των Λυκείων του Νομού Δωδεκανήσου που έλαβε χώρα στο κινηματοθέατρο METROPOL το οποίο παραχωρήθηκε ευγενώς από τον κ. ΕΥΘΥΜΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ τον Ιανουάριο του 2014.
Είναι η 14η συνεχόμενη ετήσια καθιερωμένη δράση της Λέσχης μας στην οποία εκτός από την τιμητική πλακέτα δίδεται και συμβολικό χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια ο απερχόμενος πρόεδρος απένειμε τιμητικές διακρίσεις στους συνεργάτες του που του συμπαραστάθηκαν στο έργο του, καθώς επίσης και τιμητικές πλακέτες σε όλους τους χορηγούς της Λέσχης μας.
Η εγκατάσταση του νέου Δ.Σ. έγινε από την πρόεδρο Περιοχής των LIONS κ Κορνηλία Δημητριάδη και ακολουθήθηκε το τελετουργικό της Διεθνούς Οργάνωσης Λεσχών LIONS.
Το νέο Διοικ. Συμβούλιο απαρτίζεται από τους παρακάτω:
Πρόεδρος Αρης Δημόπουλος, Α Αντιπρόεδρος Παυλος Μπακίρης, Β Αντιπρόεδρος Δημήτριος Κάπρος, Προηγ. Πρόεδρος Παναγιώτης Σακελλαριου, Γεν. Γραμματέας Κώστας Παπαμανώλης, Ταμίας Γεώργιος Πουλάκης, Εφορος Δημήτριος Αντώνογλου, Κοσμήτωρας Λιάννα Βέλλιου, Βοηθ. Γραματέα Ιωάννα Τσάρπα, Βοηθ. Ταμία Ευαγγελία Αλεξανδρίδη, Βοηθ. Εφόρου Μιχαλία Δέδε, Βοηθ. Κοσμήτωρα Μανώλης Μαριάς.
Μέλη του Δ.Σ. οι Δημήτριος Δημητριάδης, Αθανάσιος Κοσσιώρης, Στυλιανός Φανουράκης, Μιχάλης Φτακλάκης, Γιάννης Χατζημανώλης, Μιχάλης Χριστοδουλίδης και Πρόεδρο επιτροπής Μελών ο Μπάμπης Παλογιαννίδης.

Στη συνέχεια τον λόγω ανέλαβε ο νέος Πρόεδρος κ Αρης Δημόπουλος ο οποίος αφου προσφώνησε τους καλεσμένους και ευχαρίστησε τους χορηγούς αναφέρθηκε στα παρακάτω καθώς επίσης και στο πρόγραμμα δράσεων της Λέσχης για τον καινούργιο χρόνο 2014-2015.
Εκλεκτοί καλεσμένοι, και χορηγοί της Λέσχης μας, Κυριες και κύριοι, φιλες και φίλοι LIONS.
Είναι τιμή και χαρά για κάθε εκλεγμένο πρόεδρο να αναλαμβάνει τα ηνία τούτης της Λέσχης.
Θεωρώ ιδιαίτερα τιμητική την παρουσία σας στην αποψινή μας εκδήλωση με την ευκαιρία της αλλαγής της ηγεσίας της Λεσχης μας η οποία εφέτος θα γιορτάσει τα 50στά γενέθλια από την ίδρυσή της και η οποία αποτελεί μια από τις αρχαιότερες Λέσχες του Λαιονισμού στην χώρα μας καθώς επίσης είναι και από τις δραστήριες όπως άλλοστε μας χαρακτιρίζει το ΘΕΜΑ μας αλλά και η διεθνής οργανωση λεσχών LIONS.
Με αίσθημα ευθύνης ενθουσιασμό και σύνεση πραγματοποιείται η αποψινή αλλαγή της ηγεσίας της.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω προσωπικά και να μεταφέρω επίσης τις ευχαριστίες του Δ.Σ. στα μέλη μας που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και υποσχόμαστε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθούμε στην τιμή αυτή.
Στηριζόμαστε αφ ενός μεν στην δική σας αγάπη για τον Λαιονισμο και τον συνάνθρωπο και αφ ετέρου στην δική σας εμπιστοσύνη ο προς το πρόσωπό μας.
Οι LIONS έχουν διαχρονικό όραμα WE SERVE – ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ το οποίο και εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε, υπηρετώντας τους σκοπούς και τις δράσεις μας τόσο προς τον αδυνατούντα συνάνθρωπο όσο και προς την κοινωνία γενικότερα.
Αγαπητοί φίλες και φίλοι, η Λέσχη LIONS αποτελεί αυθεντική έκφραση προσφοράς, αγάπης, ανθρωπιάς, και μια πλούσια παρακαταθήκη για το παρόν και το μέλλον για να συνεχισθεί η λαμπρή μέχρι σήμερα πορεία της.

Σας καλούμε όλους σε συνεργασία δράση και προσφορά γιατί όπως είναι γνωστό οι δράσεις δεν ανήκουν σε ένα πρόσωπο αλλά σε πολλά όπως είναι τα μέλη μας και οι χορηγοί μας στην πραγματοποίηση των παρακάτω στόχων μας οι οποίοι περιληπτικά είναι
-Η παροχή εθελοντικής φροντίδας προσφοράς και αγάπης σε αδυνατούντα άτομα όσο και κοινωνικές ομάδες.

-Οι επισκέψεις σε ευαγή ιδρύματα, στρατιωτικά φυλάκια και ειδικά σχολεία προσφέροντας δώρα καθώς και υλική και οικονομική βοήθεια.
-Συνέχιση της καθιερωμένης και επιτυχημένης βράβευσης των μαθητών.
-Διενέργεια διαλέξεων τόσο με το κοινό όσο και στις ολομέλειές μας από επιστημονικούς φορείς αλλά και μέλη της Λέσχης μας σε επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα με σκοπό την ενημέρωση και την εξάπλωση του εθελοντισμού και κυρίως του Λαϊονισμού τον οποίο εμείς υπηρετούμε.
-Αποκατάσταση βλαβών και συντήρηση των διαχρονικών έργων μας.
-Τόσο εγώ όσο και το Δ.Σ. αλλά θέλω να πιστεύω και όλα τα μέλη μας θα προσπαθήσουμε όχι μόνο στην αύξηση των μελών της Λέσχης μας και στην συγκράτηση των υπαρχόντων και την εξάπλωση του Λαϊονισμού αλλά για την αγάπη, τον σεβασμό, το χαμόγελο, την αλληλοεκτίμηση και την σωστή συμπεριφορά μας τόσο στους κόλπους μας όσο και στην κοινωνία γενικότερα.
Είμαι σίγουρος ότι με την συμπαράσταση και βοήθειά σας, αλλά και την προσπάθεια όλων μας θα τα καταφέρουμε.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου