Πολιτιστικά

Η Γκόλφω με το Συμιακό και Αρχαγγελίτικο θέατρο!

Μία ακόμα συμπαραγωγή του Συμιακού και του Αρχαγγελίτικου Θεάτρου θα απολαύσει το κοινό της Ρόδου με το έργο
Η ΓΚΟΛΦΩ στο θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου Μελίνα Μερκούρη στις 19,20,21 και 22 Ιουλίου 2014, στις 21:00

Μία παρωδία γραμμένη σε δεκαπεντασύλλαβο και αποδίδεται στα δύο γλωσσικά ιδιώματα, της Σύμης και του Αρχαγγέλου της Ρόδου.

Συγγραφέας και σκηνοθέτης του έργου είναι ο Μανόλης Αντωνόγλου. Η μουσική της παράστασης είναι του Τάσου Καρακατσάνη. Την χορογραφία υπογράφει η Έλλη Παρασκευά. Ακούγονται να τραγουδούν η Νίτσα Κουρτίδου και η αξέχαστη Άννα Ριζοπούλου από την παράσταση που δόθηκε από τον σύλλογό μας το 1996.

Τους ρόλους ερμηνεύουν με την σειρά που εμφανίζονται οι:
Βασιλική Πατατούκου, Μανόλης Αντωνόγλου, Ελένη Διασινού, Φλώρα Λεβέντη, Σωτήρης Ζουρούδης, Κώστας Οθίτης, Μανόλης Τουβραδόπουλος, Σωτήρης Κ. Πατατούκος, Σωτήρης Ι. Πατατούκος, Γιώργος Γέροντας, Γιάννης Μαλλιάκας, Βασιλική Γέροντα, Κλεονίκη Σουλίρα, Γαβρίλος Βασιλειάδης, Νικόλας Τσακίρης, Μανόλης Στριλιγκάς.

Στο χορικό συμμετέχουν (αλφαβητικά):
Σταματία Ζουρούδη, Κατερίνα Κυπριώτη, Σταματία Κυπριώτη, Μαρίνα Λουλουργά, Άννα Μαλλιάκα, Χριστίνα Πιλάτου, Ζωή Φαρμακίδου, Δικαία Χαρίτου,

Ζωντάνα επί σκηνής παίζουν οι μουσικοί: Αντώνης Τσακίρης, Παναγιώτης Κολιάδης, Γιώργος Λεβέντης. Τραγουδά η Αναστασία Μπολή, η Ευαγγελία Πατατούκου και ο θίασος.

Τιμή εισιτηρίου στην είσοδο 7€, προπώληση 5€.

Τηλέφωνα για πληροφορίες: Σ. Ζουρούδης 6942478008 – Μ. Αντωνόγλου 6932436974

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και όπως φαίνεται προβλέπεται κοσμοσυρροή, γι’ αυτό σπεύσατε….

Υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών και Παροικιακών Σωματείων Ρόδου

Σημ.: Οι φωτογραφίες είναι από πρόβα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου