ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14 τα θύματα του covid-19 στην Κάλυμνο- Διασωληνώθηκε 64χρονη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Χθες  δυστυ­χώς κατέ­ληξε μια 80χρονη που νοση­λεύ­ο­νταν στην μονάδα covid του Νοσο­κο­μείου Καλύ­μνου, το 14ο θύμα του κορω­νοϊού από την αρχή της παν­δη­μίας, ενώ μια 64χρονη ασθενής δια­σω­λη­νώ­θηκε και ανα­ζη­τεί­ται ΜΕΘ για να δια­κο­μι­στεί, καθώς η υγεία της έχει επι­βα­ρυν­θεί.

Όπως ανα­φέρ­θηκε στο χθεσινό ρεπορ­τάζ, στην μονάδα covid του Νοσο­κο­μείου, δίνεται μάχη στην κυριο­λε­ξία, καθώς αρκετές περι­πτώ­σεις είναι με βεβα­ρυ­μένη την κατά­σταση της υγείας τους, με το προ­σω­πικό να αγω­νί­ζε­ται να κρα­τή­σει στη ζωή τους ασθε­νείς.

Πηγή: palmostiskalymnou.blogspot.com

#Κάλυμνος#Covid19#Υγεία

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.