Πολιτιστικά

Σύλλογος Κρεμαστής « Η ΠΡΟΟΔΟΣ»: Πασχαλινές εκδηλώσεις

Ο Αναπτυξιακός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κρεμαστής « Η ΠΡΟΟΔΟΣ» θα διοργανώσει ενόψει των εορτών του Πάσχα τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

1. Το Σάββατο του Λαζάρου 16/4/2022 δέκα ομάδες παιδιών του Συλλόγου μας θα τραγουδήσουν τα κάλαντα στις γειτονιές της Κρεμαστής, τηρώντας το πατροπαράδοτο έθιμό μας.

2. Τη Λαμπρή Δευτέρα ο Σύλλογος, ως είθισται τα τελευταία χρόνια, θα διοργανώσει το πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου στην Κρεμαστή με μουσική από την ορχήστρα του Μανώλη Μπαλάσα και την παρέα του. Στον χώρο θα διατίθενται σουβλάκια, μπύρες και αναψυκτικά.

Σας περιμένουμε να διασκεδάσετε μαζί μας.

3. Στις 29 Απριλίου ο Σύλλογός μας θα συμμετάσχει με μία αποστολή 20 ατόμων στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ζωοδόχου Πηγής στη Νίσυρο σ’ ένα όμορφο αντάμωμα συλλόγων που θα παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους το Σάββατο 30 Απριλίου.

4. Το Σάββατο 7 Μαΐου ο σύλλογός μας θα συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδεισίου «Βιλλανόβα» στο Παραδείσι και συγκεκριμένα στην γιορτή της φράουλας με ένα παιδικό τμήμα.

5. Την Κυριακή 8 Μαΐου τα παιδιά του Συλλόγου που θα πάρουν μέρος στα κάλαντα του Λαζάρου θα μπορούν να συμμετάσχουν στην καθιερωμένη εκπαιδευτική εκδρομή που οργανώνει ο Σύλλογός μας. Πιο συγκεκριμένα, θα επισκεφτούμε το Μουσείο Παιχνιδιών στην Αρχίπολη, στην συνέχεια θα παίξουμε στον Άγιο Σουλά, και τα παιδιά θα κεραστούν στην ταβέρνα «Sea House» στα Καλαβάρδα. Τέλος, η αναχώρηση θα γίνει από την εκκλησία της Κρεμαστής στις 10:00 π.μ.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΗΣ

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΠΑΣΧΑ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου