ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύμβουλος Ερντογάν προκαλεί: «Μύγα που παλεύει με έναν γίγαντα η Ελλάδα»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μπουλούτ

Την εκτί­μη­ση ότι οι ΗΠΑ σχε­διά­ζουν να βά­λουν την Ελ­λά­δα να επι­τε­θεί ενα­ντί­ον της Τουρ­κί­ας εξέ­φρα­σε ο σύμ­βου­λος του Τούρ­κου προ­έ­δρου, Ρε­τζέπ Ταγίπ Ερ­ντο­γάν, Γι­γκίτ Μπου­λούτ συ­μπλη­ρώ­νο­ντας ωστό­σο πως η χώρα μας δεν μπο­ρεί να τα βάλει με την Τουρ­κία καθώς θα ήταν σαν «μια μύγα να πάει να πα­λέ­ψει με έναν γί­γα­ντα».

Συ­γκε­κρι­μέ­να ο Γι­γκίτ Μπου­λούτ, σε συ­νέ­ντευ­ξή του στην τη­λε­ό­ρα­ση του ΤRT ανα­φε­ρό­με­νος στο πε­ρι­στα­τι­κό στα Ιμια, υπο­στή­ρι­ξε ότι δεν έχει καμία αμ­φι­βο­λία ότι οι Αμε­ρι­κα­νοί σχε­διά­ζουν να βά­λουν την Ελ­λά­δα να επι­τε­θεί στην Τουρ­κία, ενώ ο στρα­τός της χώρας διε­ξά­γει επι­χει­ρή­σεις στην Συρία. Ση­μεί­ω­σε μά­λι­στα, ότι σε μια τέ­τοια πε­ρί­πτω­ση η απά­ντη­ση της Αγκυ­ρας θα είναι σκλη­ρή.

Πα­ράλ­λη­λα, ο ίδιος ανέ­φε­ρε πως η Ελ­λά­δα είναι σαν μία μύγα που πο­λε­μά με έναν γί­γα­ντα, προει­δο­ποιώ­ντας τη χώρα μας για τις τρο­με­ρές επι­πτώ­σεις που θα ακο­λου­θή­σουν.

Κα­θη­με­ρι­νή

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.