Στον αγαπημένο του Άγιο Γεώργιο, με τη φανέλα του οποίου διακρίθηκε στο παρελθόν και ως ποδοσφαιριστής, επέστρεψε ο Νίκος Ψαράς, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων.
Η διοίκηση του σωματείου τον υποδέχθηκε καλωσόρισε τον παλιό γνώριμό της με μεγάλη χαρά, ευελπιστώντας σε μία καλή και γόνιμη συνεργασία.
Η ανακοίνωσή της:
«Η Διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή ενός δικού της ανθρώπου στην ομάδα μας.
Ο Νίκος Ψαράς αποτελεί και πάλι ενεργό μέλος της κιτρινόμαυρης οικογένειας μας, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων.
Συστάσεις δεν χρειάζονται για την παρουσία του ως τερματοφύλακας, αλλά και ως προπονητής όλα αυτά τα χρόνια.
Είναι η τρίτη θητεία του Νίκου στον Άγιο, ενώ στην πρώτη του παρουσία κατέκτησε και ένα κύπελλο Δωδεκανήσου έχοντας συμπαίκτες τον πρόεδρο του συλλόγου, Αργύρη Σκυλλαράκη και τον προπονητή, Μάκη Μαχαιρά.
Καλωσορίζουμε και πάλι πίσω στη Μαλώνα τον Νίκο Ψαρά και του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες».
Άγιος Γεώργιος: Με προπονητή τερματοφυλάκων τον Νίκο Ψαρά













